Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z markizáčky krásna nevesta: Vydávala sa v čipke!

Markizácka redaktorka Soňa Juricová sa cez víkend vydala. Zobraziť galériu (8)
Markizácka redaktorka Soňa Juricová sa cez víkend vydala. (Zdroj: Facebook/tv markíza)

ŠAŠTÍN-STRÁŽE - Vydala sa! Markizácka redaktorka Soňa Juricová (27) prežíva v týchto dňoch najkrajšie chvíle svojho života. A niet sa čomu čudovať - cez víkend totiž povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi Radovi. Nevesta si pre svoj veľký deň zvolila krásne snehobiele šaty zdobené čipkou.

Redaktorka televízie Markíza Soňa Juricová má v posledných dňoch veľký dôvod na radosť. V sobotu popoludní sa totiž vydala za svojho dlhoročného partnera Rada. Svadobné zvony sa dvojici rozozvučali v šaštínskej bazilike.

Mladomanželov sprevádzala v ich veľký deň v kostole aj markizácka kamera. Pre kolegyňu z radov redaktoriek tmavovláska prezradila, že jej pred oltárom vôbec nebolo všetko jedno. „Myslela som si, že som cvičená na stres a takéto situácie, ale toto je niečo úplne iné,“ zahlásila krátko po obrade čerstvá pani Cipínová. Tá vo svoj veľký deň vyzerala priam rozprávkovo – na sebe mala snehobiele šaty zdobené čipkou a v ruke romanticky pôsobiacu kyticu z bielych kvetov. Na fanúšikovskej stránke televízie zožala za svoj výzor množstvo komplimentov.

Soňa Juricová povedala cez víkend áno svojmu dlhoročnému partnerovi Radovi.
Zobraziť galériu (8)
Soňa Juricová povedala cez víkend áno svojmu dlhoročnému partnerovi Radovi.  (Zdroj: Facebook/tv markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu