Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

České celebrity ukazujú bruchá: Takto vyzerá známa blondínka (43) s mladým milencom (27)!

Známe tváre z Čiech ukazujú svoje bruchá. Zobraziť galériu (5)
Známe tváre z Čiech ukazujú svoje bruchá.

PRAHA - Vyzliekajú sa! U našich susedov sa rozbieha akcia Pekáč buchet 2015 - každý, kto príjme výzvu, musí tri mesiace pracovať na svojich brušných svaloch. Za každú zapojenú celebritu darujú sponzori finančný obnos na oddelenie popálenín. Iniciatíva vyšla od Venduly Svobodovej (43), prezidentky Kvapky nádeje, ktorá sa ako prvá nechala nafotiť odhalená aj spolu so svojím mladým priateľom.

Pomôžu sebe aj iným! Vendula Svobodová, vdova po legenárnom skladateľovi Karlovi Svobodovi a prezidentka charitatívnej organizácie, vymyslela nový spôsob pomáhania. Vyhlásila akciu Pekáč buchet 2015, do ktorej chce zapojiť české celebrity aj obyčajných ľudí. 

Každý si má odfotiť svoje brucho a potom na ňom tri mesiace poctivo pracovať. Za každého človeka, ktorý sa do výzvy zapojí, potom poputujú finančné prostriedky na oddelenie popálenín jednej z pražských nemocníc. „Tento projekt je o športe, pomoci a vôli. Len vďaka pevnej vôli a disciplíne sa tak vyrysuje podstatná časť našej umeleckej scény. Jedným z cieľov projektu je zapojiť do neho čo najviac ľudí v Českej republike,” povedala Vendula serveru Super.cz. 

Samotná blondínka išla všetkým príkladom a ako prvá sa nechala nafotiť s odhaleným bruchom. A jej mladý priateľ Jiří nezostal pozadu a tiež ukázal svoje telo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu