Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sodoma – Gomora! Penisy a vagíny na móle: Toto Slovensko ešte nevidelo...

Módna prehliadka šokovala divákov. Zobraziť galériu (11)
Módna prehliadka šokovala divákov.

BRATISLAVA - Šokovaní diváci neverili vlastným očiam! Počas tretieho dňa Bratislavských módnych dní sa bolo veru na čo pozerať. Okrem elegantných, nápaditých a sexi modelov sa na pódiu objavila aj poriadne provokatívna kolekcia mladého slovenského návrhára. Ten sa do povedomia širokej verejnosti dostal po tom, čo navrhol extravagantnú plesovú róbu s perím pre Tatianu Rosovú. Vo svojej tvorivosti však najnovšou kolekciou už mierne prestrelil. Na mólo totiž vyslal penisy a vagíny.

Galéria: FOTOreportáž z 3. dňa Bratislavských módnych dní
Je toto ešte umenie?! Najväčší rozruch aktuálneho desiateho ročníka Bratislavských módnych dní bezpochyby vyvolal nádejný mladý návrhár, ktorého meno sa skloňovalo po tohtoročnom Plese v opere. Jeho extravagantná róba s bažantím perím na tele bývalej starostky bratislavského Starého mesta Tatiany Rosovej bola mnohými označovaná za najhoršie šaty večera.  

Ako sa najnovšie zdá,  so šokovaním verejnosti módny dizajnér prestať nemieni a vo svojej tvorivosti nemá žiadne hranice. Extravagantný mladík totiž najnovšie na mólo poslal obrovské penisy a vagíny, ktoré „zdobili“ jeho modely. Okrem sexistických obrázkov nechýbali na jeho outfitoch ani vulgárne výrazy, napríklad „Mám v p*či“, či rôzne erotické dvojzmysly prepojené s jeho menom.

Poniektorí diváci ostali nepríjemne zaskočení, či zahanbení, iní sa usmievali a s nadšením tlieskali. Väčšina však nevedela, ako reagovať. A niet sa čomu čudovať. Toto Slovensko na módnych dňoch ešte nezažilo.


Čítajte viac: Záver BMD jar 2015: Róbert Vrzala priniesol nečakané, Jana Pištejová posunula svoje modely ďalej!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu