Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fúúú, túto herečku fakt nespoznáte: Seriózna Slovenka navlečená v koži!

Soňa Norisová a jej kolegyňa Svetlana Rymarenko sa odviazali. Zobraziť galériu (7)
Soňa Norisová a jej kolegyňa Svetlana Rymarenko sa odviazali.

BRATISLAVA – Oži v koži! Táto veta doslovne platí o herečke Soni Norisovej (41). Po tom, čo sa navliekla do obtiahnutého koženého outfitu, z usadlej a serióznej žienky sa razom stala sexi dračica. Jej tak trochu nudný výzor dostal šťavu a s novou vizážou je brunetka naozaj na nepoznanie. Rovnako jej kolegyňa zo skupiny Fragile Svetlana Rymarenko (30) sa nebránila nasúkať do latexového overalu s trčiacou podprsenkou. No wau.

Poriadna zmena! Skupina Fragile si na facebookovej fanúšikovskej stránke v uplynulých dňoch zverejnila fotografie svojich speváčok Sone Norisovej a Svetlany Rymarenko. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby ich fotky doslova nevyrážali dych. Serióznym dojmom pôsobiace dámy sa totiž zmenili na sexice v štýle domín. 

Herečka Soňa Norisová naposledy hrala v jojkárskom seriáli Dr. Ema a málokto by od nej takýto krok čakal. Nechala sa nafotiť v obtiahnutom kožnom outfite a s pootvorenými ústami, čo pôsobí maximálne zvodne. Navyše, s kučeravými vlasmi a okuliarmi na očiach je skutočne na nespoznanie. Topky.sk sa snažili zistiť, ako sa brunetka v tomto outfite cítila, no nepodarilo sa nám s ňou skontaktovať.

Soňa však nie je jediná, kto zmenil imidž. V rámci projektu týkajúceho sa skupiny Queen sa podobne nechala zvečniť aj jej kolegyňa. Svetlana Rymarenko má síce o niečo kyprejšie tvary tela, no v latexovom overale s trčiacou podprsenkou vyzerá naozaj dráždivo. 

Soňa Norisová a Svetlana Rymarenko nafotili zábery, aké by od nich čakal málokto.
Zobraziť galériu (7)
Soňa Norisová a Svetlana Rymarenko nafotili zábery, aké by od nich čakal málokto.

O speváckych kvalitách dám sa môžete presvedčiť na koncertoch Fragile. Lístky nájdete v ponuke na stránke predpredaj.sk  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu