Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z Czoborovej je po svadbe riadna šupa: Zora schudla a omladla!

Zora Czoborová vyzerá skvelo. Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborová vyzerá skvelo.

BRATISLAVA - Wau! Zora Czoborová (48) sa vždy udržiavala v forme a dávala si záležať na svojom výzore. Po augustovej svadbe však bývalá fitneska vyzerá ešte lepšie. Najnovšie prekvapila žiariacou tvárou a schudnutou postavou na módnej prehliadke. Ako to tá ženská robí?!

Zora Czoborová sa v auguste minulého roka vydala za o 14 rokov mladšieho Petra Illiása. A ten sa za svoju manželku rozhodne nemusí hanbiť. Často totiž svojou vizážou tromfne aj mladšie. Málokto by asi tipoval, že jej do 50-tky zostávajú len dva roky. 


Tajná svadba Zory Czoborovej (47): Zobrala si o 14-rokov mladšieho!


Dôkazom môže byť Zorina účasť na aktuálnych módnych dňoch. Na miesto konania totiž dorazila v mladistvom outfite, ktorý na nej ale vôbec nevyzeral nepatrične. Hra čiernej a bielej navyše zvýraznila jej postavu, ktorá sa zdá ešte štíhlejšia ako kedysi. „Je pravda, že som pár kíl schudla v poslednom čase. Zase ma chytilo cvičenie, venujem sa mojim klientom a cvičím s nimi. Pustila som sa aj do behania,” prezradila nám bývalá fitneska. „Cítim sa fyzicky tak dobre ako už dávno nie,” dodala. 


Zora Illiáš-Czoborová: 6 rád, ako zostať vo forme


Treba však povedať, že pozornosť púta nielen figúrou, ale aj žiariacou tvárou. Od svadby proste akoby len kvitla. „V súkromí zažívam úplnú pohodu, také pokojné obdobie bez stresov,” povedala pre topky Czoborová. Tak nech jej to vydrží až naveky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu