Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrajšia Slovenka je tehotná: Verejnosti to oznámila vskutku netradične!

Veronika Husárová sa v lete stane matkou. Zobraziť galériu (7)
Veronika Husárová sa v lete stane matkou.

BRATISLAVA - Už to neskrýva! Veronika Husárová (28) sa približne pred rokom vydala za dlhoročného partnera Juraja Vágnera (29). Miss Slovensko 2007 netajila, že po svadbe plánuje aj deti. A už sa aj zadarilo. Tmavovláska je v šiestom mesiaci, a tak sa svoj zmenený stav už priznala aj na sociálnej sieti. Tam svoje tehotenstvo oznámila trochu netradičným spôsobom.

Veronika Husárová patrí k našim najkrajším misskám, no v spoločnosti sa už neukazuje tak často. Už takmer rok si totiž vychutnáva stav manželský a čoskoro sa stane aj matkou. O jej tehotenstve sa pár dní už šepkalo, no najnovšie ho aj verejne priznala. 


Najkrajšia Slovenka sa vydala: Nevesta so zvodným výstrihom!


Na Instagrame tmavovláska zverejnila obrázok, ktorý hovorí jasnou rečou. Zisťovali sme preto, ako dlho je v druhom stave a ako ho prežíva. „Už som si na tehotenstvo zvykla, som na začiatku 6. mesiaca. A musím povedať, že som nemala absolútne žiadne ťažkosti, ani ranné nevoľnosti,” prezradila nám Veronika. 

Nedávno už s Jurajom zistili aj pohlavie bábätka, to si však nechávajú zatiaľ iba pre seba. Rovnako ako meno, o ktorom uvažujú. „Už ho máme na 90% vybraté, ešte sa v ňom utvrdzujeme,” uviedla Husárová. 

Veronika Husárová oznámila svoje tehotenstvo na sociálnej sieti takýmto obrázkom.
Zobraziť galériu (7)
Veronika Husárová oznámila svoje tehotenstvo na sociálnej sieti takýmto obrázkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu