Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fúha, to je móda: Rakovská v nočnej košeli, speváčka Layla prevetrala prsia!

Barbora Rakovská sa ukázala v čudných šatách a speváčka Layla prevetrala prsia. Zobraziť galériu (7)
Barbora Rakovská sa ukázala v čudných šatách a speváčka Layla prevetrala prsia.

BRATISLAVA – V utorok večer pokračovali v hlavnom meste jarné Bratislavské módne dni. A opäť nechýbali ani známe tváre - či už ako modelky alebo v radoch hostí. Moderátorka Barbora Rakovská (28) sa objavila na móle v šatách, ktoré pripomínali skôr staromódnu nočnú košeľu. No kým blondínkine krivky zostali pred všetkými utajené, speváčka Kristína Layla Tranová (29) si obliekla provokatívne šaty, z ktorých jej vykúkali prsia.

Galéria: FOTOreportáž z módnych dní
Aj druhý deň módnych dní predstavil kolekcie viacerých slovenských návrhárov. Prehliadky tradične poctili svojou prítomnosťou aj tváre známe z televíznych obrazoviek či médií.


Druhý deň BMD v znamení vzdušných modelov: Jurčenko lichotí každej žene, Kimlička prekvapil na plnej čiare!


Medzi pozvanými hosťami sa opäť objavila Patrícia Vitteková, ktorej tentokrát nerobili spoločnosť dcéry a expartner Robo Vittek, ale speváčka Layla. Interpretka sa na akciu snažila aj patrične vyparádiť. Obliekla si obtiahnuté biele šaty, ktoré boli v hornej časti pomerne úsporné. Fantázia prítomných pánov pri pohľade na brunetku určite pracovala naplno. 

Úplne opačný pocit ale vyvolala moderátorka Barbora Rakovská. Tá sa objavila na móle, no v šatách, ktoré jej figúru a krivky nijako nevyzdvihli. Model pripomínal nočnú košeľu malého dievčatka z dávnych čias. Vďaka zapínaniu na zips zároveň pôsobil ako naozaj zvláštny plášť. Zdá sa, že či už ide o Tanec snov alebo módne prehliadky, blondínka na outfity v poslednom čase veľké šťastie nemá. 


Mohlo by vás zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu