Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi farmárka zmaľovaná ako... Jana, neprehnala si to trošku?!

Exfarmárka Jana Hrmová sa málokedy ukáže nenalíčená. Zobraziť galériu (5)
Exfarmárka Jana Hrmová sa málokedy ukáže nenalíčená.

BRATISLAVA - Fúha! Jana Hrmová (20) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v reality šou Farma. Už vtedy na statku tmavovláska pútala pozornosť svojím výrazným líčením. Toho sa nevzdáva ani mimo kamier a v skrášľovaní svojej tváre sa doslova vyžíva. No to, čo sexica najnovšie vykúzlila, je už trochu priveľa. Veď vyzerá ako taká zmaľovaná kraslica.

Jana Hrmová je známa tým, že nadovšetko miluje výrazný mejkap. Dokazovala to aj počas svojho pobytu na markizáckej Farme. Hoci ďaleko od civilizácie boli podmienky na žitie ťažké, tmavovláska nelenila a každé ráno sa dokonalo vymaľovala.

Bratislavčanka to potom vysvetľovala tým, že skrášľovanie tváre ju jednoducho baví a v budúcnosti by si práve týmto chcela zarábať. No menej je niekedy viac a to by si mala občas uvedomiť aj sexi kráska. Pretože to, čo predviedla na svojej tvári ako hosteska bratislavského autosalónu, bolo už trochu priveľa. Pôsobilo to, akoby si exfarmárka svoju tvár pomýlila s kraslicou.

Veď už beztak dlhé umelé mihalnice si potrela niekoľkými vrstvami riasenky. To napokon spôsobilo, že jej oči pripomínali „kukadlá” umelej bábiky. Výrazne nakreslené obočie tento dojem len podčiarklo. No a celé to Jana zaklincovala, keď si svoje obrovské červené pery zväčšila kontúrovacou ceruzkou. Svojím výzorom tak pripomínala komickú dvojicu Cuky a Luky z Kredencu. 

Jana Hrmová to s mejkapom trochu prehnala.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová to s mejkapom trochu prehnala.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu