Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Podzámsku už kopačky od Chrena netrápia: Toto je jej nový chlap!

Elena Podzámska má po svojom boku nového muža. Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska má po svojom boku nového muža.

BRATISLAVA – Opäť zamilovaná! Koncom roka 2013 slovenský šoubiznis šokovala informácia, že vzťah herečky Eleny Podzámskej (43) a tanečníka Mateja Chrena (33) je definitívne minulosťou. Herečka sa s rozchodom ťažko vyrovnávala a dlho ju trápil. No aj na ňu sa už usmialo šťastie. Má novú známosť a konečne je zas šťastná.

Znovu šťastná! Známa seriálová mrcha Elena Podzámska sa dlho nevedela spamätať z nečakaného rozchodu s tanečníkom Matejom Chrenom. Ten ju opustil pred viac ako rokom a v spoločnosti sa už ukazuje s Lindou Zubčákovou-Čongrády.  

Podľa najnovších informácií ale už nie je sama ani Elena. Denník Plus 1 deň totiž zistil, že herečka má po svojom boku nového chlapa, s ktorým sa počas jednej z víkendových nocí prechádzala ruka v ruke po bratislavskom Starom Meste. Dvojica vraj nešetrila ani vášnivými bozkami.

Podzámskej priateľ je z televízneho prostredia a divákom je známy predovšetkým z obrazoviek RTVS, kde má svoju vlastnú diskusnú reláciu. Ide o štyridsaťjedenročného Michala Havrana, ktorý je aj spoluautorom knihy Kandidát. „Áno, je to pravda, stretávame sa,“ priznala pre spomínaný denník umelkyňa. Topky sa snažili o jej novom vzťahu zistiť viac, no Elena na telefonáty ani správy nereagovala.

Nový priateľ Eleny Podzámskej Michal Havran.
Zobraziť galériu (8)
Nový priateľ Eleny Podzámskej Michal Havran.

Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu