Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Puškárová s vyvalenými prsiami na móle: Juj, a tie faldy...

Zlatica Puškárová vytasila nielen prsia, ale aj faldíky na chrbte. Zobraziť galériu (41)
Zlatica Puškárová vytasila nielen prsia, ale aj faldíky na chrbte.

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Jarné Bratislavské módne dni odštartovali včera podvečer predstavením nových kolekcií viacerých návrhárov, pričom dôraz bol na deťoch. Okrem malých modelov sa ale na mólo postavilo aj pár známych tvárí. Medzi nimi napríklad moderátorka markizáckeho spravodajstva Zlatica Puškárová (37). Tá vďaka tesnému korzetu vytasila nielen prsia, ktoré jej takmer vypadli z výstrihu. Na chrbte sa jej prekvapujúco rysovali aj faldíky.

Takto si to zrejme nepredstavovala! Pondelkový večer sa v hlavnom meste niesol v znamení módy. V jednom zo známych hotelov odštartovali prvé prehliadky v rámci tradičných Bratislavských módnych dní. Mólo patrilo najnovším kolekciám nielen pre dospelých, ale tentokrát prevažne pre deti.


Prvý deň BMD jar 2015: Modely lichotiace ženskej siluete v podaní NuPPL, Pištejová prekvapila nečakanou kolekciou!


V úlohe modelov a modeliek sa predviedli napríklad dcéry Patrície Vittekovej, či malí herci zo slovenských seriálov. Úplne najviac pozornosti ale pútala Zlatica Puškárová, ktorá uzavrela kolekciu svojej dvornej návrhárky. 

 

Markizáčka sa však tentoraz ukázala v outfite, ktorý zjavne nebol šitý priamo na jej postavu. Z tesného korzetu totiž blondínke vykúkali prsia, ktoré jej takmer vypadli, keď si kľakla k malému dievčatku. Navyše jej nepekne pretekali faldíky na chrbte, čo u štíhlej moderátorky poriadne prekvapilo. Nuž, toto úplne nevyšlo... 


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu