Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dusná atmosféra kvôli Pociskovej milencom: Ďurovčík a Tůma na jednom mieste a... Takto to dopadlo!

Exmilenec Nely Pociskovej Ján Ďurovčík a jej aktuálny partner Filip Tůma sa pred pár dňami objavili na premiére muzikálu. Zobraziť galériu (7)
Exmilenec Nely Pociskovej Ján Ďurovčík a jej aktuálny partner Filip Tůma sa pred pár dňami objavili na premiére muzikálu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Muselo to byť nepríjemné! Nelu Pociskovú (24) a Jána Ďurovčíka (44) pred viac ako dvoma rokmi spájala okrem práce ešte aj láska. Dnes je však ich vzťah už opäť len na profesionálnej úrovni. Brunetka aktuálne tvorí pár s Filipom Tůmom (37). Ten herečku prišiel podporiť aj na nedávnu premiéru muzikálu Jesus Christ Superstar, ktorý režíroval jej ex. A bolo tam dosť dusno.

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík k sebe v očiach verejnosti dlhodobo patria. Okrem spolupráce, ktorá ich spája od nepamäti, vo februári 2011 potvrdili aj svoj vzťah. Láska im však vydržala len necelé dva roky. A hoci dnes už brunetka tvorí pár s Filipom Tůmom, so svojím ex sa pracovne stretáva aj naďalej. Bolo preto len otázkou času, kedy sa jej bývalý a súčasný partner vyskytnú na jednom mieste. 


Pocisková a Ďurovčík potvrdili ROZCHOD: Povieme pravdu, ako to je!

Prekvapenie z Markízy: Tajný románik Pociskovej a Tůmu?!


Ten trpký moment nastal práve pred pár dňami. Konala sa totiž premiéra Ďurovčíkovej adaptácie svetového muzikálu Jesus Christ Superstar. Práve Nela v ňom stvárňuje jednu z hlavých postáv, je preto prirodzené, že Filip prišiel svoju partnerku do divadla podporiť. No zároveň to znamenalo, že sa na pár hodín ocitne na jednom mieste s jej niekdajšou láskou. A to pre žiadneho zamilovaného človeka nie je nič príjemné. 

Herec preto dusnú atmosféru vyriešil tak, že sa od režiséra po celý čas držal čo najďalej. Pohľad na trojicu Ďurovčík - Tůma - Pocisková bol preto viac než úsmevný. Veď zatiaľ čo prvý zo spomínaných stál počas slávnostnej recepcie na jednom konci sály, druhý sa postavil pre istotu na úplne opačný, len aby sa náhodou niekde nestretli.

Nele preto nezostávalo nič iné, len po celý čas pendlovať po miestnosti, aby sa venovala aj svojmu drahému, ale zároveň si spolu s režisérom a hereckými kolegami vychutnala úspech muzikálu. To musela byť veru poriadne náročná logistika!


Mohlo by vás tiež zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu