Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ach, tie ženské vnady: Rakovskej problémy s dekoltom, Kmotríkovej čudné šaty!

Barbora Rakovská a Adriana Kmotríková pútali pozornosť vrchnými dielmi svojich šiat. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a Adriana Kmotríková pútali pozornosť vrchnými dielmi svojich šiat.

BRATISLAVA – Toto im nevyšlo! Okrem tanečníc na parkete upútali túto nedeľu v Tanci snov na seba pozornosť aj iné dámy. Moderátorka šou Barbora Rakovská (28) mala menší problém s vrškom svojich šiat. Zdalo sa, akoby jej róba v oblasti dekoltu úplne nesedela. Nie najlepší model šiat zvolila aj jojkárka Adriana Kmotríková (44). Vrchná časť jej outfitu bola naozaj zvláštna - akoby mala látku so zvieracím vzorom našitú priamo na podprsenku.

Moderátorka Barbora Rakovská je opäť na očiach verejnosti vďaka šou Tanec snov. No nežiari vždy tak, akoby mohla. Známa blondínka akoby nemala šťastie na správne outfity. Už na začiatku bola mnohými divákmi kritizovaná, že jej stylistky vyberajú nevhodné oblečenie.

Na poslednom prenose to vyzeralo tak, že róba jej je trochu väčšia a nie úplne jej sedí. Zrejme preto mala mladá mamička problém aj so svojím dekoltom, ktorý si neustále naprávala. Evidentne sa bála, aby pred kamerami neukázala viac, ako je vhodné. 

V hľadisku sa zas objavila aj bývalá súťažiaca Adriana Kmotríková, ktorá sa na prenos poriadne vyletnila. Obliekla si tenké šaty so zvieracím motívom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej outfit nepôsobil naozaj zvláštnym dojmom.

Vyzeralo to, akoby si korzetové šaty obliekla na čiernu podprsenku s odnímateľnými ramienkami. Alebo je proste látka našitá priamo na spodnú bielizeň. Toto naozaj nebol kúsok hodný známej moderátorky. Adriana, ty si dáma a vieš to aj lepšie, tak snáď nabudúce... 

Buď má Adriana Kmotríková pod šatami bez ramienok vytŕčajúcu podprsenku, alebo je látka šiat priamo našitá na bielizeň. Príliš dobre to nevyzerá.
Zobraziť galériu (6)
Buď má Adriana Kmotríková pod šatami bez ramienok vytŕčajúcu podprsenku, alebo je látka šiat priamo našitá na bielizeň. Príliš dobre to nevyzerá.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu