Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci Tanec snov: Kiks »dokonalej« Mórovej, Christová bohyňou!

Ivana Christová žiarila v oboch tancoch, Diana Mórová ten prvý pokazila. Zobraziť galériu (18)
Ivana Christová žiarila v oboch tancoch, Diana Mórová ten prvý pokazila.

BRATISLAVA - Favoriti pohoreli! Diana Mórová a Andrej Krížik boli v 6. kole Tanca snov netradične zaradení hneď na úvod večera. A akoby im otváranie celej šou nesvedčalo. Svoj tanec totiž pokazili a dokonca sa pri vyhodnotení ocitli v zóne ohrozenia. Naproti tomu v oboch svojich výkonoch zažiarila Ivana Christová po boku Rada Kováčika. Bývalá miss bola porotou označená za bohyňu a kráľovnú tanca.

Nečakané! Po prvý raz sa v Tanci snov ako úvodný pár večera túto nedeľu predviedli Diana Mórová a Andrej Ayo Krížik. Dvojica, ktorá je favoritom celej súťaže, bohužiaľ tentoraz neohúrila bezchybným vystúpením. Prekvapujúco svoju salsovú choreografiu nezvládli. 

„Stane sa, že to nevyjde. Zle, zle, zle. Stratili sme sa. Je mi to strašne ľúto,” sypala si herečka popol hlavu okamžite po dotancovaní. „Ja som rada, že sme ľudskí, že sme sa pomýlili,” dodala neskôr počas hodnotenia porotcov doteraz dokonalá súťažiaca. 

Pár podľa všetkého nezvládol naplánovanú zdvíhačku a Ayovi navyše vypadol z ucha načúvací prístroj, preto s Dianou vypadli z rytmu. V druhej svojej choreografii však už tradične zažiarili a aj porotcovský kat Ján Ďurovčík sa po ich valčíku zmohol len na: „Bolo to krásne.”

Uvoľnené miesto hviezdy celého večera si napokon pre seba zabrala Ivana Christová, ktorá sa teraz stala tým pomyselným zlatým klincom. Jej salsa aj waltz boli vysoko hodnotené. „Odtancovala si to ako bohyňa, ako kráľovná tanca,” vychválila ju po prvom výkone Eva Máziková. Ján Ďurovčík v tejto súvislosti použil pri salse prívlastky noblesná, graciózna, štýlová a jemná. 

Niet sa teda čo čudovať,  že práve bývalá miss sa v šiestom kole ocitla na vrchu tabuľky s najvyšším počtom bodov. Diana Mórová sa naproti tomu musela báť o zotrvanie v šou, keďže sa spolu s Lukášom Latinákom umiestnila na spodných priečkach. Súťaž nakoniec opustil známy herec s partnerkou Natáliou Kubičkovou.

Výsledky 6. kola

1. Ivana Christová a Radoslav Kováčik

2. Veronika Fialová a Ramón Beňo alias Rakby

3. Kristína Peláková a Karol Kotlár

4. Diana Mórová a Andrej Ayo Krížik
____________________________________________

5. Lukáš Latinák a Natália Kubičková


Mohlo by vás zaujímať:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu