Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kuk Pociskovej a Flašíkovej pod sukňu: Ups, dámy, toto ste si neustrážili!

Politička Monika Flašíková Beňová a herečka Nela Pocisková si neustrážili sukne. Zobraziť galériu (36)
Politička Monika Flašíková Beňová a herečka Nela Pocisková si neustrážili sukne. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Odhalili veľa! V piatok večer sa na doskách divadla, ktorého spolumajiteľom je režisér Ján Ďurovčík (44), konala premiéra svetového titulu Jesus Christ Superstar. V muzikáli stvárnila jednu z hlavných úloh Nela Pocisková (24), ktorá sa do hrania veru poriadne vžila. Veď divákov v jednom z momentov takmer pustila pod sukňu. Pozor si na prikrátke šaty nedala ani politička Monika Flašíková Beňová (46). Stačil kúsok a ...!

Piatkový večer sa niesol v znamení umenia! V jednom z bratislavských divadiel sa totiž konala slovenská premiéra svetovej hry s názvom Jesus Christ Superstar. Titul, ktorý mnohí nazývajú aj „muzikál muzikálov“, priniesol na Slovensko režisér Ján Ďurovčík. Ten do hlavných úloh obsadil overených hercov Patrika Vyskočila, Jána Slezáka a Nelu Pociskovú.

No a práve posledná zo spomínaných na seba upútala pozornosť aj inak ako len dokonalým umeleckým výkonom. Do hrania sa totiž vžila natoľko, až si úplne neukontrolovala asymetricky strihané šaty. V jednom z momentov brunetke kratšia časť sukne vybehla tak vysoko, že divákom takmer ukázala spodnú bielizeň. 

Pozor si na svoj zvodný outfit nedala ani politička Monika Flašíková Beňová. Tá si muzikál prišla vychutnať v sprievode manžela Fedora Flašíka. Pri sedení sa jej už aj tak dosť krátky kus oblečenia vyhrnul na stehnách ešte o čosi vyššie. Europoslankyňa tak počas večera odhalila svoje stehná a chýbalo málo, aby neukázala ešte viac. 

FOTO z premiéry muzikálu Jesus Christ Superstar nájdete v GALÉRII!


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu