Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Flašíkovej druhá mladosť: Aha, čo robí so svojím telom!

Monika Flašíková Beňová má ďalšie tetovanie. Zobraziť galériu (8)
Monika Flašíková Beňová má ďalšie tetovanie.

BRATISLAVA – Ako tínedžerka! Jedna z najznámejších slovenských političiek Monika Flašíková Beňová (45) patrí k ženám, ktoré idú s dobou. Dnes ráno však prekvapila svojich fanúšikov informáciou, že si ide dať urobiť nové tetovanie. Brunetka zrejme prežíva druhú mladosť, keďže ako motív zvolila červené srdiečko.

Europoslankyňa Monika Beňová si užíva život a nemá problém sa so svojimi pocitmi a zážitkami podeliť aj s fanúšikmi na sociálnej sieti. Okrem svojich názorov na politiku tam odhaľuje aj mnohé zo svojho súkromia.

Dnes ráno sa tiež pochválila horúcou novinkou. „Krásne ránko jarné, slnečné, piatkové. Teraz si dám ráno vytetovať niektoré z týchto srdiečok a už sa nato tešíííím,“ napísala politička na svoj profil, kam zároveň pridala fotografiu niekoľkých motívov, z ktorých si vyberala.

Krátko po deviatej už Flašíková zverejnila zábery priamo z tetovania a neskôr aj finálny výtvor. Mám ho. To srdiečko. Ďakujem, Maťo, ani to nebolelo,“ uviedla Beňová.

Politička už na svojom tele nejaké to tetovanie má a netají to. Málokto by však predpokladal, že vo svojom veku si dá na telo nakresliť červené srdiečko. Tento motív sa spája skôr s mladými zaľúbenými slečnami. Ako sa teda zdá, brunetka prežíva druhú mladosť...


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu