Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvé FOTO bábätka: Toto je syn Viki Rákovej so zvláštnym menom!

Herečka Viki Ráková ukázala po dvoch mesiacoch syna Bendegúza. Zobraziť galériu (6)
Herečka Viki Ráková ukázala po dvoch mesiacoch syna Bendegúza.

BRATISLAVA – Ukázala svoj poklad! Herečka Viki Ráková (33) prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Koncom januára sa po prvýkrát stala mamou a svojmu partnerovi Róbertovi Lakatosovi (40) porodila synčeka s netradičným maďarským menom Bendegúz. Po dvoch mesiacoch sa známa brunetka kamarátom na sociálnej sieti pochválila fotografiami svojho anjelika. Pozrite sa na jej rozkošné bábätko.

Plní si materské povinnosti! Herečka Viki Ráková, ktorá sa nedávno opäť mihla v jojkárskom seriáli Panelák, sa koncom januára stala mamou. Hudobnému riaditeľovi košického divadla Thália Róbertovi Lakatosovi porodila ich prvé spoločné dieťa. Synčekovi dali – pre mnohých naozaj zvláštne – meno Bendegúz.


Tajomstvo tehotnej Viki Rákovej odhalené: Toto je otec jej dieťaťa!


Po vyše dvoch mesiacoch sa známa brunetka rozhodla ukázať svoj poklad kamarátom na sociálnej sieti Facebook. Zábery sa dostali aj do našej redakcie. „Pred pár dňami Viki Ráková pridala fotografie svojho synčeka a nedá mi nepochváliť sa s nimi. Aj samotná Viki ako vždy vyzerá úžasne. Pripájam fotografie jej synčeka Bendegúza,“ napísala nám naša čitateľka.

Z jednej snímky sa usmieva strapatý drobček, ktorého výraz vás dostane. Rovnako rozkošný je aj na druhom zábere, kde Rákovej pokladík krásne spinká. „Malý je zdravý, krásny a ja som neopísateľne šťastná,“ povedala nedávno pre Topky.sk herečka, ktorá si materstvo naplno užíva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu