Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nespravodlivosť v Tanci snov: Toto naozaj nikomu nevadí?!

Lukáš Latinák a Nataália Kubičková majú oproti ostatným výhodu. Zobraziť galériu (8)
Lukáš Latinák a Nataália Kubičková majú oproti ostatným výhodu.

BRATISLAVA - Neštandardný postup! V Tanci snov sa už udialo viacero nečakaných situácií. Jednou z nich bolo odstúpenie Dominiky Geregovej (15) kvôli chorobe jej tanečného partnera Jána Dobríka (30). Televízia totiž pre dievčinu nenašla náhradníka, namiesto toho vrátila od hry vypadnutého Lukáša Latináka s Natáliou Kubičkovou. Tí teraz bojujú aj za sen svojej bývalej kolegyne. Na jednej strane šľachetná vec, na druhej trochu nespravodlivá výhoda oproti ďalším párom. Herec totiž na rozdiel od ostatných dostáva esemesky až z dvoch táborov hlasujúcich.

Galéria: FOTOreportáž z Tanca snov

 

Lukáš Latinák sa musel s Tancom snov rozlúčiť už v druhom kole. Vtedy so svojou partnerkou Natáliou Kubičkovou skončil na predposlednom mieste. Posledná Andrea Heringhová však mala imunitu z prvého vysielania, preto zo súťaže odišiel známy herec

Už o týždeň sa však vypadnutá dvojica na parket vrátila. Pre zdravotné problémy Jána Dobríka sa totiž musel súťaže vzdať nielen on sám, ale aj Dominika Geregová. Jedno kolo odtancovala s náhradníkom Jánom Koleníkom, no ten mal neskôr pracovné povinnosti.

Hoci mnohí diváci si pomysleli, že mladej tmavovláske potom mohli priradiť práve Lukáša, televízia ho namiesto toho vrátila do hry aj s Natáliou. „Ten návrat bol nefér, sorry. Latinák mal tancovať s Dominikou,” objavilo sa na facebookovej stránke jojkárskej šou od nespokojnej diváčky. A nebola jediná, ktorá to vnímala ako nespravodlivosť a sklamanie.

Zmenila sa ale aj ďalšia vec. Dvojica začala tancovať za dva sny – svoj aj Dominikin. To znamená, že divácke esemesky, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou bodovania v šou, dostávajú od ľudí podporujúcich deti z detských domovov a aj od tých, čo chcú pomôcť onkologickým pacientom. 

A to je poriadna výhoda oproti ostatným párom, ktoré môžu jedným snom osloviť len jednu skupinu ľudí. Keby Latinák a Kubičková tancovali iba za jeden príbeh, mohla sa šou vyvíjať úplne inak. Hlavne v ostatnom, piatom kole, kde súťažiacich od seba delilo často len pár hlasov. 

Zisťovali sme preto, ako sa na túto situáciu pozerajú v Jojke. Naša otázka bola jasná: Nie je toto naozaj nespravodlivé voči ostatným? Priamu odpoveď sme však nedostali. „Natália a Lukáš sa rozhodli tancovať za dva príbehy, čo je z ich strany veľmi šľachetné. Deti z detského domova, ale aj deti z onkológie v Banskej Bystrici tak majú nádej na splnenie ich snov,” bola jediná reakcia z Koliby. Čo si o tomto všetkom myslíte vy? 


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu