Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zadok ako po silikóne, tvár bez mejkapu: Fúha, toto že je tá sexi Weiterova dcéra?!

Nikola Weiterová bez mejkapu a s oblým zadkom ako po aplikácii silikónu. Zobraziť galériu (12)
Nikola Weiterová bez mejkapu a s oblým zadkom ako po aplikácii silikónu.

BRATISLAVA – Je z nej iná žena! Dcéra známeho repeťáka Otta Weitera (57) sa do povedomia verejnosti dostala kritizovaným klipom ku skladbe Sexy Lady. Napriek tomu Nikolinou (23) hlavnou prioritou bol už vtedy fitnes. No ako vidno na aktuálnych záberoch, niekdajšia kráska podľahla cvičeniu snáď až príliš. Jej sexi zadoček vyzerá teraz ako napichaný silikónom. Pri plavovláske sme boli zvyknutí aj na dokonalý mejkap či vlasy, na čo v poslednej dobe svoj čas zjavne nemíňa. Svojím terajším výzorom ani zďaleka nepripomína atraktívnu cicu spred pár rokov.

Svoju ženskosť akoby strácala! Dcéra známeho speváka Otta Weitera Nikola sa nikdy netajila tým, že je pre ňu šport dôležitý. Aby dobre vyzerala na súťažiach, dala si chirurgicky upraviť prsia a práve po tejto operácii bola fitneska zaoblená na tých správnych miestach. Pohľad na jej sexi krivky potešil nejedno mužské oko. Ako sa však najnovšie zdá, tieto obliny jej nestačili. 


Z Weiterovej klipu sa smeje celé Slovensko: To snáď nemyslí vážne!

Vyfintená Nikola Weiterová: Hej všesi, som sexi?!


Nikola podľahla cvičeniu natoľko, že jej telo dnes je síce vypracované, ale... Jej oblý zadok teraz vyzerá ako napichaný silikónom. Takto si svoje pozadie skrášľujú niektoré americké speváčky, čo by v prípade slovenskej plavovlásky bol zrejme až príliš veľký rozmar. Človek síce nikdy nevie, ale v jej prípade je to zrejme len dôsledok úmorného cvičenia.

So zvýšenou mierou posilňovania navyše akoby Nikola prestala dbať aj na svoj zovňajšok, čo u nej nebolo zvykom. Na verejnosti bola vždy nahodená, nalíčená i učesaná. Teraz sa pokojne vyberie do obchodu bez mejkapu a takéto zábery si aj čoraz častejšie zverejňuje na sociálnej sieti, Na jej aktuálnych fotografiách akoby už po starej známej sexi lady nebola ani stopa...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu