Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO, ktoré vám nemôže ujsť: Boris Kollár vrtí zadkom s Mázikovou na parkete!

Boris Kollár to pred celým Slovenskom roztočil. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár to pred celým Slovenskom roztočil.

BRATISLAVA - Takto ho doteraz videl asi málokto! Boris Kollár (49) je síce podnikateľ, no vážnosť v každej situácii sa od neho čakať nedá. Už viackrát dokázal, že si vie zo seba vystreliť. Napriek tomu asi len málokto veril, že v priamom prenose prijme ponuku zatancovať si sambu s Evou Mázikovou (65). Boháč však opäť prekvapil. Postavil sa pred kamery a vrtel zadkom pred celým Slovenskom. Tieto zábery si nemôžete nechať ujsť.

Je za každú srandu! Boris Kollár naozaj nie je typický podnikateľ a pokojne sa ukazuje verejnosti aj vo svojej bláznivejšej podobe. Napriek tomu, keď ho Eva Máziková vyzvala v priamom prenose Tanca snov ku krúteniu zadkom, spravil len pár decentných pohybov. 

To sa však nepáčilo Jánovi Ďurovčíkovi. „Škoda, že Boris nezatancoval,” okomentoval situáciu. No neskôr mu to nedalo a začal sa v tom vŕtať opäť. „Nemohol by ten Boris zatancovať? Vážne. Ja to chcem,” povedal choreograf a Eva sa nenechala dlho ponúkať. Okamžite letela za boháčom a ten tentoraz už výzvu prijal naplno. Také vrtenie bokmi ste v jeho podaní ešte nevideli. Presvedčte sa vo videu. 

VIDEO: Boris Kollár sa vrtí na sambovú hudbu

Boris Kollár v Tanci snov


Samé šoky v Tanci snov: Heringhová úplne mimo, Kollárov nečakaný úlet a nakoniec... Mórovej kolaps!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu