Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Heringhová sa pretŕča s Kollárom, ale... Andrea, nie je ti to trápne?!

Andrea Heringhová sa v spoločnosti pravidelne pretŕča po boku Borisa Kollára. Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová sa v spoločnosti pravidelne pretŕča po boku Borisa Kollára. (Zdroj: Orange)

BRATISLAVA - Toto myslí vážne? Včera sa v médiách prevalila informácia o tom, že Boris Kollár (49) údajne čaká svoje deviate dieťa. No opäť nie s Andreou Heringhovou (34), ktorú doposiaľ verejnosť vnímala ako jeho oficiálnu partnerku. Bývalá playmate sa preto rozhodla, že prostredníctvom sociálnej siete Facebook každému jasne vysvetlí, ako to s jej vzťahom s boháčom naozaj je. Tvrdí, že s podnikateľom pár netvorí už poriadne dlho. Tak prečo sa potom v spoločnosti pravidelne pretŕča po jeho boku?!

Andrea Heringhová aktuálne hviezdi v jojkárskej šou Tanec snov. Tam svojimi ladnými pohybmi bojuje za peniaze pre nevyliečiteľne chorého Rada. V dobrej myšlienke tmavovlásku podporuje aj Boris Kollár, ktorý sa na priamom prenose objavuje pravidelne každý týždeň. Multiotecko pred kamerami bývalej playmate hrdo tlieska a počas prestávok s ňou pyšne pózuje fotografom aj s ich spoločnými deťmi. Je preto pochopiteľné, že mnohí túto dvojicu považujú za oficiálny pár. 


Boris Kollár šokuje: A africkou tanečnickou z Fontány pre Zuzanu čaká potomka!


Včera sa však v médiách prevalila informácia o podnikateľovom údajnom deviatom dieťati, ktoré by mu už o pár mesiacov mala porodiť exotická kráska Paula M. Simoes. Zrejme aj kvôli tomuto bývalá modelka na sociálnej sieti Facebook vyhlásila, že sa jej to vlastne vôbec netýka. So známym boháčom údajne pár netvorí. „Už veľmi dávno nie som Borisova partnerka,“ napísala na svoj profil Andrea.

V tejto súvislosti sa teda vynára otázka: Prečo sa potom Heringhová objavuje po Kollárovom boku na každej významnejšej udalosti?! Spomeňme napríklad len taký Ples v opere...

Podľa jej aktuálneho vyjadrenia to vyzerá tak, že sa už dávnejšie rozhodla, že svojmu drahému milenecké excesy tolerovať jednoducho nebude a vzťahu s ním dala nekompromisnú stopku. V tom prípade by ale bolo oveľa dôstojnejšie, keby sa ani v spoločnosti neobjavovala v jeho sprievode. No mamičke dvoch milionárových detí to trápne evidentne nepríde.

Chvíľkové poníženie kvôli svojej „láske” k slovenskému šoubiznisu jednoducho predýcha. O významné spoločenské akcie sa totiž môže potrhať a inak ako s Borisom by sa na mnohé asi nedostala. A tak, hoci po minuloročnom Plese Spišiakov zúrila, že tam Kollár nevzal ju, neskôr sa na ďalších akciách opäť usmievala po jeho boku. A inak to zrejme nebude ani po narodení jeho deviateho, desiateho, či jedenásteho dieťaťa. Alebo sa Andrea konečne spamätá?! 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu