Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Studenková strápnila Sklovskú v Markíze: Čo na to hovorí Sisa?

Zdena Studenková si v markizáckej Chart Show nepriamo rypla do Sisy Lelkes Sklovskej. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková si v markizáckej Chart Show nepriamo rypla do Sisy Lelkes Sklovskej. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nešetrila ju! Zdena Studenková (60) patrí k úprimným ľuďom. Najnovšie to dokázala v stredajšej časti markizáckej Chart Show. Na paškál si totiž priamo pred kamerami zobrala speváčku Sisu Lelkes Sklovskú (49). Keď totiž Filip Tůma (36) spomínal na svoje prvé spievanie na športovom štadióne, blondínka si viackrát rypla do staršieho trapasu známej opernej divy. Aj keď nepriamo...

Zdena Studenková patrí k herečkám, ktoré sa riadia heslom - čo na srdci, to na jazyku. Veď napokon to nedávno dokázala aj v markizáckej relácii Teleráno, kde bez servítky povedala svoj jasný názor na financovanie cirkvi. Najnovšie má blondínka na svojom konte ďalšiu zaujímavú hlášku. Priamo pred kamerami si totiž rypla do jednej zo svojich kolegýň.

Umelkyňa bola v stredu večer hosťom v relácii Chart Show. A keďže sa celý projekt nesie v hudobnom duchu, herec Filip Tůma si zaspomínal na svoje prvé spievanie na športovom štadióne. A práve tento moment bol spúšťačom pre známu šoubiznisovú dámu. V tejto súvislosti totiž zahlásila: „Ale vieš, čo sa najviac oceňuje? Že si si nepoplietol text, keď už si na štadióne.“ 

Mnohým po tejto vete ihneď napadol trapas Sisy Lelkes Sklovskej spred štyroch rokov, keď na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji domrvila slovenskú hymnu. No ak si niektorí diváci ešte neboli stopercentne istí, či herečka naráža práve na to, uistila ich ďalšou vetou. „Spievaš hymnu na štadióne, netreba sa pomýliť v texte,“ zdôrazňovala Studenková. Po tomto bolo už každému jasné, že na mysli mala práve nepríjemný prešľap opernej speváčky. 


Sklovskej trapas na MS: Doplietla hymnu SR a takmer sa zadusila!


Oslovili sme preto samotnú tmavovlásku, čo na nepriamy výsmech od Zdeny Studenkovej pred televíznymi kamerami hovorí. No nechcela tomu ani len veriť. „Do mňa? Tak to mohla narážať na kohokoľvek. To nemuselo byť na mňa,“ neveriacky odpovedala známa operná diva. „Ja neviem. Nevidela som to a keď niečo nevidím, tak to nemôžem komentovať,“ povedala nám Sklovská.

Speváčka má s herečkou vraj veľmi dobré vzťahy a nechápe dôvod, prečo by mala takýmto spôsobom do nej rýpať. „My sme x-krát spolu hrali, alternovali sme sa v divadlách. Takže ja konkrétne neviem, že by sme mali medzi sebou nejaký konflikt. Zdenu mám rada, vážim si ju ako herečku, aj ako kolegyňu, takže...“ nenašla viac slov speváčka. Kontaktovali sme aj Studenkovú, no tá s nami odmietla úplne komunikovať. 


Mohlo by vás tiež zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu