Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Podzámskej prekliatie: Tri kruté rany osudu!

Bývalé lásky Eleny Podzámskej - tanečník Matej Chren aj kameraman Mário Ondriš - našli po rozchode s herečkou svoje životné lásky. Brunetka navyše čoskoro príde aj o prácu v Paneláku. Zobraziť galériu (5)
Bývalé lásky Eleny Podzámskej - tanečník Matej Chren aj kameraman Mário Ondriš - našli po rozchode s herečkou svoje životné lásky. Brunetka navyše čoskoro príde aj o prácu v Paneláku. (Zdroj: TG/Ján Zemiar/TV Joj)

BRATISLAVA - Zvládne to?! S Elenou Podzámskou (43) sa osud v poslednom období vôbec nemazná. Hoci sa spočiatku zdalo, že rok 2015 by mohol byť pre herečku lepší ako tie predchádzajúce, prišli ďalšie kruté rany. V krátkom čase po sebe sa stali udalosti, ktoré jej na pohode naozaj nepridali. Zdá sa, akoby brunetke jednoducho nebolo súdené byť dlhodobo šťastná a usmiata.

Minulý rok bol pre Elenu Podzámsku mimoriadne ťažký. Nepriaznivé chvíle prežívala nielen v súkromnom, ale aj v pracovnom živote. Do roku 2014 vstupovala po emocionálne ťažkom rozchode s tanečníkom Matejom Chrenom, z ktorého sa dosť dlho spamätávala. A o pár mesiacov prišla aj o miesto v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. 


Mrcha Podzámska má padáka: V Markíze s ňou skončili!

Podzámskej slzy a veľký žiaľ: Emócie nezvláda ani pred ľuďmi, z rozchodu sa nevie spamätať!


Všetko však nasvedčovalo tomu, že rok 2015 bude pre herečku už oveľa úspešnejší. Veď hneď v úvode roka dostala atraktívnu ponuku vrátiť sa do jojkárskeho Paneláku a vidina stabilného fleku jej doslova prinavrátila stratenú iskru. No neprešlo veľa času a všetko je opäť úplne inak. Na ryšavku sa valí jedna rana za druhou. 


To snáď ani nie je ona! Fúúú, z Podzámskej je konečne riadne sexi kosť!


Tvorcovia seriálu totiž len krátko po tom, čo sa Elena opäť postavila pred kamery, oznámili definitívny koniec. 15. séria Paneláku bude jeho posledná. Sen o dlhodobejšom angažmá sa tak herečke razom rozbil na márne kúsky. A podobný nepriaznivý scenár sa opakuje aj v otázke lásky. Umelkyňa sa totiž nikdy netajila tým, že myšlienka na šťastné chvíle s Matejom Chrenom ju ešte dlhý čas po rozchode poriadne trápila.

Preto je viac než isté, že ju nedávne vyhlásenie jej expriateľa muselo zabolieť. Zatiaľ čo ona doposiaľ nenašla svoju spriaznenú dušu, mladík má nový vzťah a plánuje svadbu aj dieťa. A chce to podľa vlastných slov zrealizovať čím skôr. V súvislosti so svojou aktuálnou partnerkou Lindou Zubčákovou-Čongrády tvrdí, že ide o jeho životnú lásku. „Našiel som ženu, akú som potreboval,“ vyhlásil na adresu novej priateľky. 

Rovnako šťastný osud postretol aj herečkinho expriateľa Mária Ondriša. S týmto kameramanom tvorila známa Slovenka pár niekoľko dlhých rokov. Podporoval ju ešte aj v Let´s Dance, kde sa zoznámila s Chrenom. Eleninu zradu však už dávnejšie hodil za hlavu – minulý rok sa oženil s atraktívnou brunetkou a dnes sa už tešia aj zo spoločného dieťatka. „Máriovi sa nedávno narodila dcérka,” tvrdí náš zdroj. A o tom, že na svet pribudla malá slečna Ondrišová, svedčia aj profily šťastných rodičov na sociálnej sieti.

Všetky tieto udalosti, ktoré sa stali po sebe v krátkom časovom horizonte, museli byť na Podzámsku naozaj dosť. Tri pripomienky toho, že sa jej opäť príliš nedarí, už pôsobia, akoby bola doslova prekliata. 


Mohlo by vás tiež zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu