Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenský milionár, exmilenec známej herečky, náhle zomrel: Smrť v kúpeľni!

Peter Kovarčík a Kateřina Brožová Zobraziť galériu (3)
Peter Kovarčík a Kateřina Brožová

PRAHA - Šokujúca správa! Českým šoubiznisom dnes otriasla informácia o smrti Petra Kovarčíka († 61). Bohatý podnikateľ bol v umeleckých kruhoch dobre známy. Ako producent sa podieľal na mnohých muzikáloch, pracoval aj ako manažér známych tvárí. Pred rokmi randil s Kateřinou Brožovou - tá sa u nás neskôr preslávila účasťou v Let´s Dance a vzťahom s Borisom Kollárom. Milionárova smrť bola zrejme nešťastnou náhodou.

Českým šoubiznisom sa dnes šíri smutná správa. Zomrel totiž slovenský podnikateľ, ktorý produkoval viacero pražských muzikálov. Podľa informácií denníka Blesk bolo jeho telo bez známok života nájdené po tom, ako sa niekoľko dní neozýval svojim známym. 

„Áno, je to bohužiaľ pravda. A to sme ešte pred týždňom spolu sedeli a preberali nadchádzajúce ceny Thália. Bol v pohode a žartoval ako vždy,” potvrdil milionárovu smrť prezident hereckej asociácie Jiří Hromada. Príčina Kovarčíkovho úmrtia nebola spočiatku jasná. Blesk uviedol, že podnikateľ mal zdravotné problémy a bol viackrát hospitalizovaný. Špekulovalo sa aj o samovražde alebo násilnej smrti. 

AKTUALIZÁCIA

Blesk prišiel ako prvý so správou, že úmrtie Kovarčíka bolo nakoniec zrejme iba nešťastnou náhodou. Podľa informácií denníka sa vraj boháč pošmykol v kúpeľni a rozbil si hlavu o umývadlo. 

Peter Kovarčík bol pôvodom Slovák, no dlhodobo žil u našich susedov. Tam podnikal, produkoval muzikály a robil aj manažéra niekoľkým umelcom. Pred rokmi sa zviditeľnil najmä vzťahom s herečkou Kateřinou Brožovou. Tá neskôr chodila aj s boháčom Borisom Kollárom. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu