Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podzámskej exmilenec Chren plánuje svadbu a dieťa: Tvrdé slová pre Elenu!

Matej Chren po roku prehovoril o svadbe s Lindou Zubčákovou-Čongrády. Jeho vyjadrenia sú bolestivé pre bývalú lásku Elenu Podzámsku. Zobraziť galériu (6)
Matej Chren po roku prehovoril o svadbe s Lindou Zubčákovou-Čongrády. Jeho vyjadrenia sú bolestivé pre bývalú lásku Elenu Podzámsku.

BRATISLAVA - Vážne kroky! Matej Chren (33) sa stal súčasťou šoubiznisu vďaka programu Let´s Dance a vzťahu s herečkou Elenou Podzámskou (43). Ich láska však nevyústila do šťastného konca. Aktuálne tanečník žije s Lindou Zubčákovou-Čongrády (39) a zdá sa, že svoju náklonnosť čoskoro oficiálne spečatia svadbou aj spoločným dieťaťom. Fešákove vyjadrenia na túto tému sa jeho ex nebudú čítať ľahko.

Matej Chren kedysi chodil s Elenou Podzámskou, no do svadobných šiat sa obliekli len na módnej prehliadke, či pri fotení. Svoj vzťah nikdy oficiálne nespečatili a po viac ako troch rokoch sa napokon rozišli. 


Nečakaný rozchod Podzámskej a Chrena: Opustil ju po 3 a pol roku!


Zdá sa však, že pri aktuálnej priateľke Linde Zubčákovej-Čongrády sa tanečník rozhýbe oveľa skôr. Po roku totiž už vážne hovorí o svadbe.„Už sme nad tým rozmýšľali,” priznal pre markizácku Smotánku. „Myslím si, že čím skôr,” dodal následne na margo termínu sobáša. 

To však ešte nie je všetko. Dvojica už plánuje aj spoločného potomka. „Určite chceme už založiť rodinu,” netajil Matej. A vyzeral naozaj odhodlane. Podľa záberov markizáckeho portálu to pôsobilo, že je pre tieto vážne kroky pevne rozhodnutý. „Našiel som ženu, akú som potreboval,” vysvetlil Chren. No, to sa jeho bývalej láske Podzámskej nebude počúvať ľahko. S rozchodom sa totiž nevedela zmieriť a musela po ňom vyhľadať aj odbornú pomoc


Mohlo by vás zaujímať:  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu