Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozný prešľap v priamom prenose: Joj, toto je nechutné!

Moderátorka Hana Zavřelová Gallová neverila vlastným ušiam. Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Hana Zavřelová Gallová neverila vlastným ušiam.

BRATISLAVA - Diváci neverili vlastným ušiam! V jojkárskych Novinách o 12:00 je zvykom, že v závere zaznie promo na spravodajský portál televízie. Vo štvrtok bol medzi prezentovanými novinkami aj článok o modelkách a ich príliš chudých postavách. Keďže išlo o živý vstup, zazneli v ňom aj nepripravené vety. A práve to sa stalo kameňom úrazu. Redaktor webu zaskočil moderátorku aj ľudí pri obrazovkách nechutným prirovnaním manekýnok k utečencom z koncentračného tábora.

Tento týždeň sa do spravodajstva televízie Joj vrátila z materskej dovolenky Hana Zavřelová Gallová. Z podvečernej relácie prestúpila do Novín o 12:00, kde sa prvý raz ukázala vo štvrtok. Premiérové vysielanie však malo v závere trpkú príchuť. 

Na konci programu sa totiž v štúdiu objavil redaktor spravodajského webu televízie Arpád Šoltész, aby si urobil reklamu na články. Jeden z nich bol o tom, ako francúzska vláda chystá zákon, ktorý by zakazoval angažovať príliš chudé dievčatá. Najnižší prijateľný index hmotnosti by mal byť 18, čo predstavuje pri výške 175 cm približne 55 kg. „To sú stále asi dosť štíhle dámy,” povedala k tomu moderátorka Zavřelová.


Mohlo by vás zaujať: Najväčšie trapasy hercov: Tieto momenty si hviezdy za klobúk nedajú!


A dostalo sa jej naozaj netradičnej odpovede, ktorú jeden z našich čitateľov označil až za nechutnú. „Sú dosť štíhle, ale už to nie sú tí utečenci z koncentračného tábora,” vyhlásil Šoltész. Na Hane bolo badateľné, že toto naozaj nečakala. Situáciu sa snažila zmierniť úsmevom, ale bolo vidieť, ako ťažko pregĺga. Zjavne teda nepovažovala túto poznámku za vhodnú. A treba uznať, že porovnávať mladé manekýnky s prenasledovanými a mučenými ľuďmi je naozaj trochu scestné. Samotná televízia sa k tomu vyjadriť odmietla. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu