Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krutý KONIEC pre slovenskú moderátorku (26): Nahradili ju mladšou!

Jana Mutňanská v módnej televízii končí. Zobraziť galériu (7)
Jana Mutňanská v módnej televízii končí.

BRATISLAVA - Odchádza z obrazovky! Slovenská módna televízia opäť mení svoje osadenstvo. Riaditeľka Gabriela Drobová (40) sa totiž rozhodla svoj tím omladiť. Prijatie novej posily však znamená nadbytok starých tvárí, a tak sa jedna z nich musí s prácou rozlúčiť. Podľa našich informácií na svojom poste končí Jana Mutňanská (26), ktorá je pritom dobrou kamarátkou svojej šéfky.

Gabriela Drobová vo svojej Fashion TV zamestnáva hlavne bývalé missky a súčasné modelky. Zostava sa občas mení, keď si niektorá z nich založí rodinu a zvoľní pracovné tempo. Dosť dlho sa však na obrazovkách stabilne objavovali Jana Mutňanská, Mária Zelinová a Soňa Skoncová. No aj časy tejto trojice už pomaly končia.


Poriadne dusno u Gabriely Drobovej: Jedna z týchto krások skončí na dlažbe!


Riaditeľka televízie sa totiž rozhodla nájsť novú a hlavne mladšiu tvár. Zisťovali sme prečo. „Ja som to už tak cítila, že dievčatá majú taký vek, že sa už budú chcieť usadiť alebo hľadať niečo nové. Rozumiem, že priority sú už niekde inde, než keď začínali ako 22-ročné,” povedala nám Drobová. 

Horúcou novinkou je, že už je jasné, kto z módnej stanice odíde. Voľba padla na Janu Mutňanskú, ktorá sa kedysi zviditeľnila na kastingu do Superstar a neskôr v Miss Universe SR. Toto rozhodnutie je o to prekvapujúcejšie, že práve k tmavovláske mala zo svojich zamestnankýň Gabriela vždy najbližšie. „Bola mojou favoritkou. V súkromí sme boli kamarátkami už predtým, než začala pre mňa pracovať. A na tom sa nemení nič, nepálim mosty,” povedala nám blondínka. Podľa našich informácií končí modelka hlavne preto, že má vo svojom živote aktuálne úplne iné priority. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu