Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivá nehoda slovenského moderátora: Auto zapichol do priekopy!

Známy šporotvý moderátor Slavomír Jurko mal autonehodu. Zobraziť galériu (6)
Známy šporotvý moderátor Slavomír Jurko mal autonehodu.

BRATISLAVA – Šťastie v nešťastí! Známy športový moderátor Slavomír Jurko (36) mal včera poobede hrozivo vyzerajúcu autonehodu, pri ktorej jeho vozidlo skončilo nosom v priekope. Komentátor sa dnes v nemocnici podrobil rôznym vyšetreniam.

Akoby sa znova narodil! Známeho moderátora Slavomíra Jurka poznajú prevažne športoví priaznivci ako komentátora  futbalových zápasov. S mikrofónom v ruke uvádzal aj programy ako Športovec roka, Zlatý puk, či na námestí vítal našich hokejistov po zisku striebornej medaily na majstrovstvách sveta 2012.

V stredu poobede však mohol prísť Jurko o život, keď  mal v rakúskych kopcoch hrozivo vyzerajúcu nehodu. Jeho auto skončilo zapichnuté v priekope. Vystrelené airbagy naznačujú, že náraz musel byť dosť silný.

Moderátor na sociálnej sieti uistil priateľov, že je v poriadku. Keď sme sa s ním však skontaktovali, podroboval sa lekárskym vyšetreniam. „Ozvem sa neskôr, akurát som v nemocnici, behám po röntgenoch,“ informoval nás Slávo. 

Zdá sa teda, že nejaké bolestivé následky predsa len má. Veď už vo svojom príspevku na internete naznačil, že to naozaj nebolo len tak. Na záver totiž pripojil latinský citát z biblie, ktorý v preklade znamená „Bdejte teda, lebo nepoznáte dňa ani hodiny.“ V tej chvíli mu evidentne nebolo všetko jedno a je rád, že prežil.

AKTUALIZÁCIA:

Vo štvrtok poobede moderátor všetkým oznámil výsledok svojej návštevy v nemocnici. „Dnešné vyšetrenia ukázali, iba narazenia, ale chvalobohu nič vážne. Jazdite opatrne,” uviedol Jurko na Facebooku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu