Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tůma prehovoril o návrate k Pociskovej: Nečakané slová pre Nelu!

Filip Tůma a Nela Pocisková sú opäť zamilovaní a tvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Filip Tůma a Nela Pocisková sú opäť zamilovaní a tvoria pár.

BRATISLAVA – Opäť spolu! Pred dvoma mesiacmi sa prevalilo, že hereckí kolegovia Nela Pocisková (24) a Filip Tůma (37) sa po viac ako ročnom vzťahu rozišli. Tmavovlasý fešák bol totiž prichytený, ako zo svojho domu odprevádza inú slečnu. Ako sa však najnovšie zdá, stará láska nehrdzavie a bývalí milenci si znova našli k sebe cestu. Operný spevák dokonca nečakane prostredníctvom topiek vyznal svojej staronovej partnerke lásku.

Sú znova zamilovaní! Herečka Nela Pocisková a Filip Tůma sa dali v roku 2013 dokopy vďaka nakrúcaniu markizáckeho seriálu Búrlivé víno. Svoj vzťah však skrývali a ani po jeho prevalení svoje randenie verejne nepriznali.

A rovnako potichu sa po viac ako roku aj rozišli. Malo sa tak stať koncom minulého roka. Objavili sa dokonca informácie, že herec už má po svojom boku novú ženu. A v kuloároch šoubiznisu sa neskôr začalo šepkať aj to, že Nela sa vraj tiež začala stretávať s niekým iným. 


Tůma a Pocisková: ROZCHOD... On už má inú! 

Zlomené srdce Pociskovej: Tůma ju vymenil za túto sexi modelku!


Dnes je však už situácia úplne iná. Stará láska evidentne nehrdzavie a hviezdy markizáckych seriálov opäť tvoria pár. „Áno, sme spolu,“ netajil nám tmavovlasý fešák. Dvojica si zrejme po čase uvedomila, že dôvody vedúce k rozchodu neboli až také závažné a všetko sa dá napraviť. Som rada za všetko, čo sa udialo, možno sme si tým obaja uvedomili nejaké veci,” povedala k obnoveniu vzťahu Pocisková. 

Podrobnosti návratu však ani jeden z nich komentovať nechcel. Filip odmietol odpovedať aj na nevinnú otázku, kedy sa znovu dali dokopy. Prekvapujúco však vzápätí verejne Nele vyznal lásku. „Je to žena, ktorú milujem,“ povedal topkám Tůma. Doteraz pritom o svojom súkromí a citoch takto otvorene nehovoril. Zdá sa, že tentoraz je to naozaj vážne. Snáď budú spolu šťastní až naveky...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu