Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pociskovej nečakaný krok: Návrat k exmilencovi!

Nela Pocisková opäť randí s hereckým kolegom. Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková opäť randí s hereckým kolegom.

BRATISLAVA - Veľké prekvapenie! Nela Pocisková (24) sa počas nakrúcania Búrlivého vína zahľadela do kolegu Filipa Tůmu (37). Po roku a pol sa však objavili informácie, že ich vzťah skončil. A v posledných týždňoch sa špekulovalo o tom, že každý z nich si už našiel niekoho iného. Ak to aj bola pravda, už to neplatí. Herci totiž opäť tvoria zamilovaný pár. A tentoraz sa tým vôbec netaja.

Toto nikto nečakal! Nela Pocisková sa v lete 2013 začala v súkromí objavovať po boku Filipa Tůmu, s ktorým v tom čase stvárňovali mileneckú dvojicu v Búrlivom víne. No tak, ako sa ich cesty neskôr rozišli v seriáli, rovnako sa to udialo časom aj v realite. 


Tůma a Pocisková: ROZCHOD... On už má inú!


Začiatkom tohto roka sa objavili informácie, že herci už pár netvoria. U Filipa doma sa dokonca začala objavovať brunetka Katarína.  O Nele sa tiež šepkalo, že už má niekoho iného. To však už vôbec neplatí. V týchto chvíľach už majú Pocisková a Tůma opäť oči len pre seba. 

Po menšej prestávke medzi nimi znovu vzplanuli vášne. „Som rada za všetko, čo sa udialo, možno sme si tým obaja uvedomili nejaké veci. Vrátili sme sa k sebe spoločne a už len čas ukáže,” komentovala najnovší vývin ich vzťahu Nela, ktorá sa kedysi k randeniu s kolegom vôbec nevyjadrovala. Snáď im to tentoraz už naozaj vyjde. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu