Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalý markizák na úplnom dne: Z hviezdy obrazoviek troska!

Ján Dubnička po stratení práce spadol na úplné dno. Zobraziť galériu (6)
Ján Dubnička po stratení práce spadol na úplné dno. (Zdroj: coach4you.sk)

BRATISLAVA - Tvrdá lekcia! Jána Dubničku (38) si dodnes pamätajú mnohí diváci Markízy. V Záhorskej Bystrici totiž moderoval hneď niekoľko obľúbených relácií. Pred rokmi sa však z televíznych obrazoviek a zo sveta slovenského šoubiznisu nadobro vytratil. Prišiel o prácu aj o prestíž a padol na úplné dno. Nevyhol sa ani utápaniu svojho nešťastia v alkohole.

V minulosti patril Ján Dubnička k vychyteným moderátorom modro-žltej televízie. Mnohí diváci si ho určite dodnes pamätajú z relácií ako Teleráno, Cestoviny, či Doma s Markízou. Navyše pôsobil aj v rádiu a hrával v muzikáloch. Po dobe úspechu však prišiel krutý pád – v Záhorskej Bystrici po ôsmich rokoch skončil, v muzikáloch rovnako a s rádiom sa tiež musel rozlúčiť. Z televíznych obrazoviek a z nablýskaného sveta slovenského šoubiznisu sa nakoniec úplne vytratil. 

Po rokoch v úzadí však dáva Dubnička o sebe vedieť. Predáva totiž motivačnú knihu, ku ktorej napísal aj osobný blog. Tam prezradil, ako kedysi prežíval koniec svojej kariéry. „Ako sa hovorí – pýcha predchádza pád. Postupne som prišiel o prácu moderátora v rádiu, muzikály, v ktorých som účinkoval, sa prestali predávať a nakoniec zrušili aj moju poslednú reláciu v televízii Markíza – Doma s Markízou. A ja som zrazu nevedel, čo ďalej. Padol som až na samotné dno,“ podelil sa o svoje pocity Ján. 

Predtým úspešný a známy moderátor, korý mal doslova všetko, sa razom cítil pošliapaný a úplne potupený. Navyše prišiel aj o všetky zdroje financií. „Aby ste si vedeli predstaviť, ako hlboko som padol, tak posúďte sami – z 10 000 € mesačne sa stalo 500 € mesačne a zrazu som nemal ani na chlieb, ‚kamaráti‛ sa mi otočili chrbtom, a tak som útechu hľadal v alkohole,“ opísal zrejme najhoršie chvíle svojho života bývalý markizák. „Cítil som sa hrozne mizerne. Každý nový nápad na zmenu som zavrhol, pretože som si hovoril, že aj tak neuspejem, že na to jednoducho nemám,“ vyznal sa čitateľom Dubnička. 

Podľa jeho vlastných slov ho zachránil až kamarát, ktorý mu jasne vysvetlil, že televízia nie je pupok sveta a jediné miesto, kde môže uspieť. A dnes už sám Ján motivuje ľudí, ktorí sa podobne ako on ocitli na úplnom dne a spolu s nimi hľadá nový zmysel života. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu