Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Náhrada za Dangla v Milujem Slovensko: Známy moderátor so sexi hlasom?!

Dano Dangl končí v šou Milujem Slovensko. Nahradí ho moderátor so sexi hlasom. Zobraziť galériu (7)
Dano Dangl končí v šou Milujem Slovensko. Nahradí ho moderátor so sexi hlasom.

BRATISLAVA – Zmena! Iba nedávno sa objavili informácie o tom, že v obľúbenej šou RTVS Milujem Slovensko majú v úlohe kapitánov skončiť herec Dano Dangl (40) a moderátorka Adela Banášová (34). A už sú tu aj prvé správy o tom, kto ich má nahradiť. Zabávača s nezameniteľným smiechom by mal vystriedať známy moderátor so sexi hlasom a ponuku vraj dostala aj jedna z našich najlepších komediálnych herečiek.

Koniec jednej éry! Najúspešnejšia šou RTVS Milujem Slovensko prechádza veľkou zmenou. Nedávno sa totiž objavili správy o tom, že charizmatickí kapitáni – herec Dano Dangl a moderátorka Adela Banášová – v relácii končia.

Overovali sme si to u oboch aktérov, no na informácie boli skúpi. „Nemám zatiaľ ani čo komentovať. Zatiaľ nie je jasné, ani čo bude,“ uviedol Dangl k svojmu údajnému odchodu z obľúbeného programu. Veľmi podobne reagovala aj Banášová. Ani samotná televízia neprezradila nič viac. „Samotná príprava relácie sa začína až koncom mája a do tej doby nebudeme konkretizovať detaily príprav,“ povedala nám pred pár dňami PR manažérka Dominika Šulková.

Podľa informácií portálu vipstory.sk však tvorcovia programu už kvôli obsadeniu miest kapitánov oslovili dve známe tváre. Nástupcom Dana Dangla by mal byť moderátor Michal Hudák, ktorý sa už dvakrát v tejto šou objavil ako hosť. Jeho sexi hlas je divákom dobre známy z televíznych upútaviek, či rôznych šou. Ponuku vraj dostala aj komediálna herečka Petra Polnišová, ktorá ale podľa spomínaného portálu tento post odmietla pre časovú zaneprázdnenosť.

Topky.sk v tejto súvislosti opäť kontaktovali aj samotnú televíziu. Na konkrétne otázky ohľadom nového kapitána v RTVS neodpovedali, zároveň však ani nič nepopreli. Ich stanovisko sa ani po pár dňoch nezmenilo a detaily prípravy nechceli konkretizovať. Keďže však do nakrúcania príliš veľa času nezostáva, všetko bude jasné už čoskoro. 

AKTUALIZÁCIA

Hoci v RTVS nechceli k zmenám v šou Milujem Slovensko povedať nič konkrétne, po vyjdení článku svoju rétoriku zmenili. „Rozhodne popierame, že by Michal Hudák mal na poste jedného z kapitánov v šou Milujem Slovensko nahradiť Dana Dangla,“ vyjadrili kompetentní svoje stanovisko. Otázka, ako situáciu okolo lídrov jednotlivých tímov vyriešia, ale zostáva stále nezodpovedaná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu