Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Škandál, aký český šoubiznis nepamätá: Magálovej filmový syn sa zachoval ako hajzel!

Roman Vojtek, filmový syn Kamily Magálovej, opustil manželku Terezu 3 týždne pred pôrodom. Zobraziť galériu (5)
Roman Vojtek, filmový syn Kamily Magálovej, opustil manželku Terezu 3 týždne pred pôrodom.

PRAHA - Poriadny prúser! Český šoubiznis je aktuálne v šoku zo správania herca Romana Vojtka (42), ktorý stvárnil filmového syna Kamily Magálovej v snímke Líbáš jako Bůh. Muž, ktorého všetci vnímali v podstate ako anjelika, zrazu opustil svoju tehotnú manželku Terezu (34). A to len tri týždne pred narodením ich druhého dieťaťa. Prečo to urobil?!

Ideálne manželstvo je v koncoch! Roman Vojtek a jeho žena Tereza mali navonok ideálny vzťah. Brali sa v roku 2009 po približne päťročnej známosti. Ich vzťah stmelilo aj nešťastie – o prvé bábätko prišli ešte pred jeho narodením. 

Po svadbe sa im však podarilo založiť rodinu a majú spolu štvorročnú dcérku. V týchto dňoch už s napätím očakávali druhého spoločného potomka, ale... Roman dal zrazu svojej tehotnej žene kopačky. Niet divu, že Tereza skončila na infúziách a neskôr dokonca na antidepresívach. „Viem, že to nie je pre dieťa vôbec dobré, ale je to lepšie, akoby som znovu bola na infúziách,” povedala nastávajúca mamička serveru Super.cz. 

Herca samozrejme ľudia na sociálnych sieťach nazývajú rôznymi nevyberanými slovami. Takýto škandál totiž ešte asi u našich susedov nezažili. Vojtek sa najnovšie pokúsil svoj nepochopiteľný krok vysvetliť v rozhovore pre Blesk.cz. „Chápem, že z vonkajšieho pohľadu je toto správanie úplne neakceptovateľné, hnusné a neospravedlniteľné. Ale už som tieto pocity riešil pred niekoľkými mesiacmi,” povedal Roman. Podľa jeho slov žene už nejaký čas naznačoval, že mu ich vzťah nevyhovuje. 

Tereza si však zrejme ani v najhoršom sne nepredstavovala, že ju manžel opustí krátko pred pôrodom. „Nie som šťastný a hľadám niečo iné, než som si myslel, že mám. Myslel som si, že keď budeme mať ďalšie dieťa a budeme kompletná rodina, že sa pocit šťastia dostaví. Ale on sa nedostavil,” obhajoval svoj čin herec. A vyjadril sa aj k svojmu naozaj nešťastnému načasovaniu rozchodu. „Neplánoval som to. V to ráno, kedy sa to stalo, som nemal tušenie, že sa to môže stať. Ale kedy je vhodná chvíľa? Mesiac po pôrode? Rok alebo dva roky? Alebo keď budú mať deti 15 a povedia mi, že vedeli, že sme boli spolu len kvôli nim?” uviedol pre český Blesk. Jeho potomkom však neskôr určite nepadne dobre ani zistenie, za akých okolností ich mamu opustil. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu