Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hriadelová po 13 rokoch v Jojke: Lenka, takto si vážne vyzerala?!

Lenka Čviriková Hriadelová sa za 13 rokov úplne zmenila. Zobraziť galériu (9)
Lenka Čviriková Hriadelová sa za 13 rokov úplne zmenila. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Úplne iný človek! Práve dnes je to presne 13 rokov, čo začala na Slovensku vysielať televízia Joj. Za ten čas sa tím pôsobiaci na Kolibe rôzne pomenil, no niektoré tváre u červeno-bielych zotrvali dodnes. Jednou z nich je napríklad moderátorka športového spravodajstva Lenka Čviriková Hriadelová (41). No tú by ste dnes na fotkách z roku 2002 asi ani nespoznali.

Jojka dnes oslavuje svoje výročie! Presne 2. marca pred dlhými trinástimi rokmi totiž televízia na Kolibe začala po prvýkrát vysielať. Jednou z jej tvárí bola od samého začiatku Lenka Čviriková Hriadelová. No tú by ste na fotkách z prvého uvádzania športového spravodajstva snáď ani nespoznali. 

Sympatická blondínka totiž v televízii začínala ako brunetka s vlasmi po ramená. Na prvých oficiálnych záberoch navyše vďaka dvom vrkočom pripomínala hravú školáčku. Svoj imidž však za roky pôsobenia v Jojke niekoľkokrát zmenila – vlasy prefarbovala a strihala, potom zas predlžovala...

No podobné premeny sa týkali aj Hriadelovej postavy. Moderátorka totiž viackrát zápasila s pár kilečkami navyše, ktoré sa jej občas podarilo nabrať a potom zas zhodiť. V súčasnosti je z Lenky plavovláska, ktorá sa pýši dlhou, hustou hrivou a pre mužských divákov je doslova potešením pre oko. Veď uznajte sami! Fotografie z Lenkinej jojkárskej kariéry nájdete v našej GALÉRII>>

Patrí televízia Joj k vašim obľúbeným? Nezabudnite ju podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem! 

Na fotkách z minulosti by mnohí Lenku Čvirikovú Hriadelovú ani nespoznali.
Zobraziť galériu (9)
Na fotkách z minulosti by mnohí Lenku Čvirikovú Hriadelovú ani nespoznali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu