Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Problémy v Markíze kvôli Polnišovej: Markíza musela zachraňovať situáciu!

Petra Polnišová schudla a tvorcom Kredencu tým poriadne zavarila. Musia jej robiť falošné faldy. Zobraziť galériu (7)
Petra Polnišová schudla a tvorcom Kredencu tým poriadne zavarila. Musia jej robiť falošné faldy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nečakali! Petra Polnišová (39) vždy patrila k ženám typu krv a mlieko. V poslednom období však svoje okolie ohuruje pochudnutou postavou. No vylepšením svojej figúry herečka zavarila tvorcom zábavnej šou Kredenc. Pri mnohých postavách, ktoré pre ňu scenáristi napísali, totiž rátali s jej kilami navyše. Markíza preto musela pri aktuálnych častiach rýchlo zachraňovať situáciu.

Petra Polnišová nikdy nepatrila k herečkám s chudučkou postavou. No do komediálneho žánru, ktorému sa väčšinou venuje, sa zopár kíl navyše hodí omnoho viac ako dokonalá figúra. Tmavovláska je navyše nad svoje obliny povznesená a nemá problém si z nich ani vystreliť. Scenáristi mnohých projektov pre ňu preto často vytvárajú postavy, pri ktorých sú väčšie rozmery podstatnou črtou.

No v poslednom období umelkyňa pochudla a jej faldíky sa akosi stratili. „Zas tak výrazne som neschudla. Ale ďakujem. Snažím sa pravidelne jesť a navyše som nedávno prestala dojčiť, čiže to bude asi ten dôvod, prečo som zhodila,“ okomentovala svoju zmenu pre Topky.sk Polnišová. 

Stratou kilogramov však herečka poriadne zamotala hlavy scenáristom markizáckeho Kredenca. Tí si totiž zvykli na to, že tmavovláska oplýva oblejšími krivkami a také postavy pre ňu samozrejme aj vytvárali. Dnes však už Petrine krivky nie sú až také výrazné, a to spravilo tvorcom skeč šou škrt cez rozpočet. Markíza preto musela rýchlo zachraňovať situáciu. 

Už dnes večer sa v zábavnej relácii objaví nová scénka s názvom Ordinácia k dočasnej náhrade, kde mala humoristka opäť stvárniť bacuľku. No s jej aktuálnym výzorom to už nebolo úplne možné. Na pľaci sa preto pustili do vymýšľania riešenia. Petre nakoniec pod oblečenie strčili vypchávky, ktoré sú na herečke dosť viditeľné. „Tam hrám postavu, ktorá si to vyžaduje, aby bola taká neproporčná a veľká kade–tade,“ vysvetľovala nám Polnišová, prečo na nej tieto výplne tak kričia. Pri ďalších postavách by ale mali v televízii radšej vymyslieť nejaké prirodzenejšie falošné faldy... Alebo tmavovláskine úlohy jednoducho nestavať na nadbytočnej hmotnosti.

Ak patrí zábavná šou Kredenc k vašim obľúbeným, nezabudnite za ňu zahlasovať vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu