Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Parišková po dlhom čase v spoločnosti: Wau, Aneta ty si šupa!

Aneta Sedlmair Parišková na nedávnej akcii vyzerala naozaj skvelo. Zobraziť galériu (7)
Aneta Sedlmair Parišková na nedávnej akcii vyzerala naozaj skvelo.

BRATISLAVA – Ako zo žurnálu! Jojkárska moderátorka a mama troch detí Aneta Sedlmair Parišková (41) sa nedávno po dlhšom čase objavila na spoločenskom podujatí a mnohým hosťom vyrazila svojou vizážou dych. Vyzerala snáď ešte lepšie než na televíznej obrazovke.

Fíha, tej to teda pristane! Moderátorka Aneta Sedlmair Parišková už nie je na obraze tak často ako kedysi, no napriek tomu má práce vyše hlavy. Popri moderovaní Novín o 17:00 ešte podniká a stará sa o svoje tri deti. Pri tom všetkom jej už neostáva veľa času na seba, nieto ešte na spoločenské vyžitie.

Nedávno sa však po dlhej dobe Aneta objavila na spoločenskom podujatí, kde ihneď pútala pohľady prítomných hostí. Svojou skvelou vizážou im doslova vyrazila dych. Jemný mejkap, decentný účes, šperky s perlou a krásna kožušinová štóla jej veľmi pristali.

Parišková sa zabávala spolu so speváčkou Evou Kleinovou, známou zo šou Hlas Česko Slovenska. A zdá sa, že dámy nemali núdzu ani o priazeň prítomných mužov. Istý pán si ich aj zvečnil a fotografiu pridal na sociálnu sieť s komentárom: „Boli ozdobou na krásnej akcii.” 

Či sa moderátorka takto vychystala sama alebo jej pomáhali odborníci, sme sa nedozvedeli. Na naše otázky totiž neodpovedala. V porovnaní s tým, ako sme ju prichytili pred piatimi mesiacmi v civile, z nej však bola naozaj poriadna šupa. 

Aneta Parišková na spoločenskej akcii a v civile
Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková na spoločenskej akcii a v civile

Máte radi moderátorku Anetu Pariškovú? Nezabudnite ju podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem!<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu