Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajný milenec Gombitovej prehovoril: Horúce noci so ženáčom!

Marika Gombitová prežila románik so známym českým spevákom. Zobraziť galériu (5)
Marika Gombitová prežila románik so známym českým spevákom.

BRATISLAVA - Skrývala vzťah! Marika Gombitová (58) si svoje súkromie maximálne stráži. Roky sa o nej verejnosť dozvedala informácie len prostredníctvom iných osôb. Rovnako je to aj v prípade románika so známym českým spevákom. O vzťahu prehovoril samotný Milan Drobný (70). V markizáckej Smotánke dokonca netajil, že ich vášnivé noci mali jednu chybičku krásy - vôbec nebol slobodný a doma na neho čakala manželka.

Utajený vzťah! Marika Gombitová sa roky pred verejnosťou skrývala a neposkytovala o sebe takmer žiadne informácie. Nevie sa teda, či za roky v ústraní mala po svojom boku nejakého muža. Krátko pred nehodou, ktorá speváčku pripútala na invalidný vozík, však prežila milostný románik s českým spevákom a ten sa k nemu hrdo priznal.

Milan Drobný pred pár rokmi prehovoril pre knihu o známej speváčke. Medzi umelcami preskočila iskra počas letu do Vietnamu. Na recepcii miestneho hotela sa potom dozvedeli, že nie je dostatok jednolôžkových izieb a bolo rozhodnuté – Milan a o 12 rokov mladšia Marika skončili v jednej posteli.

Dvojica spolu v ďalekom zahraničí prežila niekoľko vášnivých týždňov. „Bola to veľká láska,” skonštatoval aktuálne spevák pre markizácku Smotánku. Netajil tiež, že išlo istým spôsobom o „zakázaný” vzťah. „Ja som vtedy mal takú malú, drobnú chybičku. Bol som tak trochu ženatý. Ale nebolo to úplne ono, tak sa toto akosi zrodilo,” povedal Drobný o romániku s Gombitovou. 

Po návrate do domoviny však už tento vzťah nemal šancu na pokračovanie. Milan okamžite odletel na turné do Ruska a Marika mala krátko po prílete z Vietnamu autonehodu. Táto nešťastná udalosť jej spôsobila ochnutie dolných končatín, kvôli čomu sa blondínka uzavrela do seba. „Bol som za ňou v nemocnici, tam ma ešte pustila. Ale od tej doby už nie, ani na koncert. Chcela, aby som ju takto nevidel,” povedal známy Čech redaktorovi Smotánky. Ktovie, ako by to skončilo, keby sa tá tragédia neudiala...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu