Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nečakaný pohľad na sexi jojkárky: Žiaden mejkap a nepríjemná nehoda!

Stanislavu Pavolovú a Soňu Skoncovú sa nám podarilo nafotiť bez mejkapu. Zobraziť galériu (9)
Stanislavu Pavolovú a Soňu Skoncovú sa nám podarilo nafotiť bez mejkapu. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Sú to vážne ony?! Moderátorky Stanislava Pavolová (33) a Soňa Skoncová (27) sa na televíznych obrazovkách objavujú vždy tip-top upravené. Nám sa však tváre jojkárskeho Topstaru podarilo nafotiť tak, ako ich doposiaľ videl len málokto. Dievčatá si totiž nedávno vyšli do ulíc úplne nenalíčené. A jednej z nich sa stala aj malá nepríjemnosť.

Jojkárky Stanislava Pavolová a Soňa Skoncová sa v magazíne Topstar objavujú vždy dokonalo upravené. Starostlivo vybraté oblečenie, slušivý mejkap a upravené vlasy – toto všetko z nich robí perfektne vyzerajúce krásky. Mimo kamier si však moderátorky zjavne užívajú chvíle, kedy sa o svoj výzor nemusia veľmi starať. A práve takto sa nám pred pár dňami známu dvojicu podarilo nafotiť. 

Tmavovláska a blondínka si vykračovali ulicami úplne inak, než ich poznajú diváci z televíznych obrazoviek. Namiesto upravenej frizúry mali obe vlasy jednoducho zopnuté do chvosta a ani tváre si nenamaľovali tak, ako keď vystupujú pred kamerami. Všetky šminky išli v tento deň bokom. Najradšej chodím doma bez mejkapu. Keďže takmer každý deň som nalíčená v práci, mám na sebe doslova masku, tak chcem, aby si pleť oddýchla. Ale záleží aj od toho, ako sa vyspím,” povedala nám nedávno Pavolová.

Škoda však je, že Stanka aj Soňa navyše namiesto širokých úsmevov nahodili mrzuté výrazy. Aj keď pri mladšej z krások sa ani niet čomu čudovať. Stala sa jej totiž nepríjemná nehoda –tmavovláske sa podarilo obliať si kabelku kávou. Prvej vicemiss Slovensko 2009 tak nezostávalo nič iné, len si ju so zamračeným výrazom celú pekne poutierať. 

Patrí Topstar k vašim obľúbeným reláciám? Podporte ho vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu