Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Divožienka Knechtová odhalila nahú tvár: Katka, tie šminky môžeš zahodiť!

Katarína Knechtová odhalila svoju nenalíčenú tvár. Zobraziť galériu (7)
Katarína Knechtová odhalila svoju nenalíčenú tvár. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Páni, ako to robí?! Katarína Knechtová (33) bola v minulosti známa svojím krátkym účesom a imidžom rebelky. No dnes je už všetko úplne inak - tmavovláska stavila na ženskosť a ohuruje príťažlivým vzhľadom. Za ten však nevďačí len nánosom mejkapu. Na internete sa totiž pochválila fotkou, na ktorej je úplne nenalíčená. A vyzerá úplne skvelo.

Katarína Knechtová patrí k speváčkam, ktoré za roky pôsobenia na hudobnej scéne neraz radikálne zmenili imidž. Dnes tmavovláska, ktorá sa pýši dlhou hustou hrivou, nosila niekoľko rokov krátky účes a fanúšikovia ju poznajú aj ako blondínku. Rebelka však v poslednom období stavila na svoju ženskosť a Slovákov príťažlivým vzhľadom doslova ohuruje.

A dokonca aj bez mejkapu. Známa hudobníčka totiž zavesila na sociálnu sieť fotku, na ktorej je tak, ako ju sama príroda stvorila – bez akéhokoľvek zásahu líčidiel. No tie môže rovno aj zahodiť. Rodáčka z východu Slovenska totiž oplýva prirodzenou krásou a bez umelých okrás pôsobí dokonca oveľa lepšie. „Vyzerám dobre aj bez mejkapu (občas),” napísala k záberu samotná Katka. Čo si myslíte vy?! 

Katarína Knechtová zavesila na Facebook fotku, na ktorej je bez mejkapu.
Zobraziť galériu (7)
Katarína Knechtová zavesila na Facebook fotku, na ktorej je bez mejkapu.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu