Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurianovej pokus o návrat do Markízy: Prišla však trpká realita!

Marianna Ďurianová skončila na televíznych obrazovkách presne pred rokom. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová skončila na televíznych obrazovkách presne pred rokom.

BRATISLAVA - Chce ísť naspäť! Marianna Ďurianová (38) sa už presne rok neobjavuje na televíznych obrazovkách. Po tom, čo dala výpoveď v Markíze, jej totiž vôbec nevyšiel plán uspieť v konkurenčnej Jojke. Blondínka tak zostala bez práce. No ako sme najnovšie zistili, bývalá hviezda túži po návrate a v tejto veci vraj kontaktovala aj samotného generálneho riaditeľa zo Záhorskej Bystrice Matthiasa Setteleho (47). Ten pritom v minulosti jasne vyjadril svoj nezáujem o jej moderátorské služby. A ani teraz to pre mamičku na materskej nevyzerá ružovo.

Marianna Ďurianová patrila k najznámejším tváram televízie Markíza. Minulý rok v januári však po dlhých 13 rokoch v Záhorskej Bystrici oznámila svoj koniec a namierila si to do konkurenčnej Jojky. Tam ju zlákala vidina novej relácie v hlavnom vysielacom čase, ktorú mala podľa avizovaných informácií moderovať. 

Jej predstavy sa však napokon vôbec nezrealizovali. František Borovský, ktorý s blondínkou dohadoval spoluprácu, totiž na poste generálneho riaditeľa náhle skončil a nový šéf pre Mariannu v čase šetrenia uplatnenie nenašiel. Návrat do Markízy ale vtedy už tiež nepripadal do úvahy. „Máme veľmi dobrých ostatných moderátorov. Keď bola na materskej dovolenke, Markíza fungovala normálne aj bez nej. My si vždy nájdeme nových ľudí, ktorí budú chcieť pre nás pracovať a budú mať nové nápady,” povedal k Ďurianovej pre topky.sk markizácky direktor Matthias Settele. Tým ju určite spoľahlivo odradil od myšlienok, že by dala spiatočku a nasmerovala svoje kroky opäť do Záhorskej Bystrice. 

Zdá sa však, že najnovšie už v tomto smere išla hrdosť bokom. Podľa našich najnovších informácií sa totiž moderátorka pred pár dňami Settelemu sama ozvala. „Marianna kontaktovala generálneho riaditeľa a neskôr sa s ním v Záhorskej Bystrici aj stretla. Chce sa vrátiť do Markízy,“ prezradil pre Topky.sk dôverný zdroj. Ročná pauza sa evidentne Ďurianovej zdá pridlhá a opäť túži byť na obraze.

V tejto súvislosti sme preto oslovili aj televíziu, kde však kompetentní odmietli čokoľvek komentovať. Podobne sa zachovala aj samotná blondínka. „Viete čo? Neviem, odkiaľ máte túto informáciu, ale ja určite nemám dôvod sa vyjadrovať. Takže ďakujem veľmi pekne za záujem, pekný deň želám,“ povedala nám mamička malého Romanka, pričom ale nepoprela, že sa o návrat naozaj snaží. 

Zatiaľ to ale podľa našich zistení pre ňu príliš ružovo nevyzerá. Generálny riaditeľ ju totiž nevítal s otvorenou náručou, iba poznamenal, že nad spoluprácou bude premýšľať. No doposiaľ sa bývalej zamestnankyni vraj ešte neozval. A možno tak ani vôbec neurobí. Ako sme už spomínali, svoje stanovisko pred rokom vyjadril naozaj jasne – aj tí, ktorí neskôr svoje rozhodnutie oľutujú, majú už dvere do televízie zatvorené

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu