Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bleskový koniec Šimkovičovej v Markíze: Televízia má nový moderátorský tromf!

Martina Šimkovičová sa n obrazovkách dlho neohriala. Zobraziť galériu (4)
Martina Šimkovičová sa n obrazovkách dlho neohriala.

BRATISLAVA - Je to definitívne! Televízia Markíza začiatkom februára priniesla novú reláciu Reflex špeciál, ktorú zverila Martine Šimkovičovej (43). Bohužiaľ, divákov jej formát nezaujal. V nedeľnom vysielacom čase nedosahoval dobré výsledky, preto bol presunutý na piatok. Tam sa však situácia nezlepšila. A tak prišlo rázne rozhodnutie - len po piatich vydaniach na obraze končí. Napriek tomu sa však v Záhorskej Bystrici v rámci náhrady opäť rozhodli staviť na novinku - reláciu o bývaní s názvom Domov na kľúč. V nej stavili na moderátora Petra Šarkana Nováka (43).

Dlho na obraze nevydržala! Martina Šimkovičová si aktuálne plní materské povinnosti, no začiatkom februára začala popri starostlivosti o ročnú dcérku Sofiu aj pracovať. Blondínka dostala od Markízy šancu v relácii Reflex špeciál, ktorá mala vypĺňať nedeľný podvečer. 

Diváci však tomuto formátu veľkú priazeň neprejavili. No v Záhorskej Bystrici si stáli za tým, že ide o dobrý program, preto ho presunuli na piatok. Sľubované vyššie čísla sledovanosti sa ale aj tak nedostavili. A tak sa musí Šimkovičová s týmto džobom rozlúčiť. „Reflex špeciál budeme naposledy vysielať tento piatok,” prezradila hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. 

Vďaka tomuto rozhodnutiu vznikli vo vysielaní „diery”, ktoré je teraz nutné zaplátať. Nedeľný čas preto už čoskoro vyplní úplne nová relácia. Tromfom Markízy má byť projekt o bývaní s Petrom Šarkanom Novákom. „Áno, je to tak. Príprava a výroba relácie už prebieha. Máme z toho dobrý pocit a všetci veríme, že ho prenesieme aj na diváka,” povedal nám moderátor. Zostáva už len dúfať, že táto novinka bude mať viac šťastia ako tá predchádzajúca. Ako si v Markíze poradia s piatkom, kde od budúceho týždňa už nemôžu rátať s Reflexom špeciál ani s reprízami končiacej Hornej Dolnej, sme sa od kompetentných zatiaľ nedozvedeli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu