Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľký návrat do Markízy: Po tvrdých slovách a vyhadzove nečakaný zvrat!

Barbora Švidráňová sa vracia do Búrlivého vína. Zobraziť galériu (8)
Barbora Švidráňová sa vracia do Búrlivého vína.

BRATISLAVA – Opäť v hre! Barbora Švidraňová (26) dlho patrila k ústredným a stabilným postavám markizáckeho seriálu Búrlivé víno. Začiatkom decembra však prišla nečakaná správa a seriálová mrcha Karin dostala padáka. No ani nie po dvoch mesiacoch došlo k zmene o 180 stupňov. Od tvorcov dostala druhú šancu. Scenáristi sľubujú, že známa ryšavka poriadne zamieša kartami. Prekvapivé ale je, že ponuku herečka prijala aj napriek tomu, že sa na margo svojho účinkovania v seriáli vyjadrovala kriticky.

Mrcha z Markízy je späť! Na prekvapenie mnohých divákov scenáristi Búrlivého vína nečakane vyškrtli koncom minulého roka herečku Barboru Švidráňovú z deja. Odôvodnili to tým, že sa jej postava vraj už nemala kam posunúť. „Scenáristi rozhodli, že moja postava už v seriáli ďalej hrať nebude,“ tvrdila nám vtedy smutne Barbora, ktorá v tom čase nemala ďalšie herecké ponuky, a tak jej tento vyhadzov zo seriálu neprišiel vhod.

Po ukončení svojho angažmán sa snažila utešiť aspoň tým, že účinkovanie vo vinárskom projekte jej síce zaručilo popularitu, ale poriadne strpčilo súkromný život. Ľudia na ňu na ulici zvedavo pozerali, čo jej nebolo príjemné. Situácia sa však s odstupom času zmenila. Herečka a aj scenáristi sa totiž dohodli, že budú v spolupráci na Búrlivom víne pokračovať.

Zaujímalo nás preto, ako si Barbora vysvetľuje, že dostala druhú šancu a prečo ju prijala. „Ponuku som prijala preto, lebo ma potešilo opäť účinkovať v seriáli. Je to predsa len iná skúsenosť hrať pred kamerou ako v divadle. A tiež preto, že si môžem zahrať s Mariánom Mitašom. On je skvelý herec a zrejme aj kvôli nemu ma do seriálu vrátili, keďže tam chceli aj jeho a ja som bola jeho najbližší spojenec, ​priblížila svoj postoj ryšavka.

V Záhorskej Bystrici nám vysvetlila PR manažérka Markízy Ivana Pôbišová Švidraňovej návrat nasledovne: „Seriálová Karin Kučerová divákom veľmi chýbala. Tvorcovia sa preto rozhodli, že bude opäť jednou z hlavných postáv Búrlivého vína. Karin bude znova hlavnou spojkou Michala Oláha, ktorého stvárňuje Marián Mitaš. Jej postavu však čaká aj niekoľko noviniek. O čo presne ide, sa diváci dozvedia už čoskoro. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dlho tentokrát táto spolupráca vydrží. 

Máte radi Barboru Švidráňovú? Zahlasujte za ňu vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu