Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To snáď ani nie je ona! Fúúú, z Podzámskej je konečne riadne sexi kosť!

Elena Podzámska sa poriadne zmenila. Z utrápenej herečky je sexi kosť. Zobraziť galériu (13)
Elena Podzámska sa poriadne zmenila. Z utrápenej herečky je sexi kosť.

BRATISLAVA – Po ťažkom období konečne zmena! Elena Podzámska (43) si prešla ťažkými chvíľami v súkromnom aj pracovnom živote. Trápenie a mesiace bez stabilného príjmu sa prejavili aj na jej strhanej tvári. Možno aj preto sa radšej držala v úzadí. Dnes už však herečka opäť doslova žiari. Topkám sa totiž podarilo získať zábery zo seriálu Panelák, kde sa brunetka po dlhej prestávke začne už čoskoro opäť objavovať. A konečne je z nej sexi kosť!

Je z nej kočka! Elena Podzámska patrila kedysi medzi najobsadzovanejšie televízne mrchy a v súkromí si užívala vzťah s tanečníkom Matejom Chrenom. Idylka sa však postupne zosypala. Prišiel rozchod a neskôr výpoveď z Markízy, kde účinkovala v seriáli Chlapi neplačú. Herečka sa preto stiahla do ústrania. Dlhé mesiace bola bez prakticky bez práce i stabilného príjmu. Niet divu, že zložitá situácia sa odzrkadlila na jej psychike aj fyzickom výzore. Brunetka na okolie pôsobila strhaným a utrápeným dojmom.

Ako sme vás však nedávno informovali, karta sa konečne obrátila a Elene svitá na lepšie časy. Dostala totiž šancu v jojkárskom Paneláku, kde sa má objaviť už koncom februára. „Je to príjemná zmena. Teším sa,” povedala nám k tejto príležitosti samotná herečka.

Podzámska už má za sebou aj prvé nakrúcanie a Topkám sa podarilo získať zábery z jej nového účinkovania.  Bývalá seriálová alkoholička Nina je na nich takmer na nepoznanie. Smútok a zatrpknutosť konečne zmizli z Eleninej tváre a herečka žiari ako nikdy predtým. Svieža pleť bez známok únavy či stresu, plnšie líčka a dokonale upravené vlasy z nej urobili sexi kosť.

Zaujímalo nás, čomu túto zmenu pripisuje samotná ryšavka. Odpoveď sme od nej doposiaľ nedostali. Je však jasné, že svoj podiel na tom má aj vidina stabilného fleku. A možno časom vďaka novému sexepílu nájde konečne aj pravú lásku. 

Máte radi Elenu Podzámsku? Zahlasujte za ňu vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014! Kliknite tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu