Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Studená sprcha pre Ďurianovú: Ďalšia rana pod pás!

Marianna Ďurianová si musí na televízny návrat počkať. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová si musí na televízny návrat počkať.

BRATISLAVA - Opäť má hlavu v smútku! Marianna Ďurianová (38) sa už takmer celý rok neobjavuje na televíznych obrazovkách. Nedávno jej však svitla nová nádej. Nový riaditeľ televízie Joj totiž prezradil, že hľadá pre moderátorku formát, v ktorom by sa mohla uplatniť. Do úvahy tak pripadal najmä nový projekt Tanec snov, ktorý sa už onedlho začne vysielať. Ako však vysvitlo, blondínka aj v tomto prípade prišla skrátka a žiadny džob nedostane.

Stále nič! Marianna Ďurianová pred rokom prestúpila z Markízy do Jojky a bola prichystaná na nové pracovné výzvy. Po zmene vedenia však šancu na obrazovke nedostala. A hoci na Kolibe vznikali aj nové projekty, do žiadneho ju neobsadili. 

Iskierka nádeje jej zasvietila koncom minulého roka, kedy sa v jeden decembrový večer nakoniec divákom Jojky prihovorila počas charitatívneho podujatia. A zdalo sa, že by práce mohla dostať aj viac. „Marianna je pre nás stále zaujímavou. Ja by som veľmi rád pre ňu niečo vytvoril, aj sme sa s vedením programu na túto tému bavili. Marianna je osobnosť, ktorú by sme radi oslovili projektom, ktorý by bol na ňu šitý,“ prezradil pre médiá generálny riaditeľ Jojky Marcel Grega. Tieto slová zneli naozaj sľubne. Najmä keď sa v tom čase už hovorilo o chystanom veľkom tanečnom projekte. 

No Tanec snov sa spúšťa už 8. marca a meno bývalej markizáčky sa v spojitosti s ním zatiaľ nespomenulo. Denník Plus 1 deň priniesol informácie, že zákulisie novej šou bude namiesto Ďurianovej moderovať jojkárka Dana Strculová. Ona sama a ani televízia sa k tomu zatiaľ nevyjadrili.

Pre Mariannu to však podľa našich informácií v žiadnom prípade nevyzerá dobre. „Najčastejšie sa hovorí o tom, že to bude Vilo Rozboril moderovať sám. Ďurianová tam v žiadnom prípade nebude,” tvrdí náš zdroj z televízie. Zdá sa teda, že decembrové angažovanie blondínky na veľkolepý charitatívny galavečer napokon nič neznamenalo. Žeby s ňou neboli spokojní?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu