Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najkrajšiu Slovenku zradili mini: Aha, aké nosí nohavičky!

Lauru Longauerovú zradila kratučká sukňa a odhalila jej bielizeň. Zobraziť galériu (25)
Lauru Longauerovú zradila kratučká sukňa a odhalila jej bielizeň. (Zdroj: David Greksa)

BRATISLAVA - Ups, nechcené odhalenie! Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová (19) sa uplynulú sobotu zúčastnila ďalšieho turnaja prominentného športového zoskupenia Československý lev. Brunetka mala za úlohu pokrstiť novú hymnu tohto združenia. No okrem širokého úsmevu ukázala kráľovná krásy počas zápasu aj niečo viac. A môže za to krátka čierna sukňa, ktorá ju zradila

Presne na sviatok všetkých zamilovaných sa na bratislavských Pasienkoch konal ďalší turnaj zoskupenia Jozefa Oklamčáka s názvom Československý lev. Okrem známych športovcov a hercov sa v priestoroch mestskej plavárne objavila na zápase vo vodnom póle aj Laura Longauerová, ktorá krstila česko-slovenskú hymnu tohto hviezdneho združenia. 

Miss Slovensko 2014 na rozdiel od účastníkov duelu nedorazila v plavkách, ale v čiernej minisukni. No a práve úsporný kúsok látky krásnu Slovenku v jednom z okamihov zradil. Stačilo, aby si brunetka sadla, a spod tmavého kúsku jej hneď vykukla bielizeň bielej farby. 

No v spoločnosti desiatok zanietených športovcov si tento drobný trapas nevšimol azda nikto. Prítomné dámy a páni sa totiž naplno venovali turnaju. A treba povedať, že sa im skutočne darilo. Tímu s názvom Oklamčák Show Sport Team sa totiž podarilo prevalcovať profesionálov z bratislavskej Slávie a vyhrať úplne všetky zápasy. Prominentní vodnopoliari však pri tom využívali naozaj netradičné športové postupy, napríklad dve lopty na hracej ploche, bránku zmenšenú za pomoci nafukovačky, či päť hráčov v jednej bránke. 

Po fyzicky náročnom dueli sa konala afterpárty, ktorú si amatérski športovci nenechali ujsť. V ľadovom bare v centre nášho hlavného mesta sa objavil napríklad český herec Roman Skamene, bývalí československí futbalisti František Stambacher a Antonín Panenka, bývalí futbaloví reprezentanti Vladimír Kinder a Július Šimon, mnohonásobný majster sveta v kickboxe Vladimír Moravčík, či herci Roman Fratrič, Michal Gulyáš a Štefan Kožka. Tím chlapov oživila aj speváčka Adriana Drafiová, známa ako Gitana. Fotografie z podujatia nájdete v našej galérii>>

Video: Zábery z vodnopólového turnaja Československého leva

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu