Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mórová v 12 rokov starých šatách, Suzie v priesvitnom a krátkych šortkách: Fúha, tie sú sexi!

Diana Mórová si obliekla starší kúsok, Suzie Hroncová sa vyletnila. Zobraziť galériu (31)
Diana Mórová si obliekla starší kúsok, Suzie Hroncová sa vyletnila.

BRATISLAVA - Zaujali! Herečka Diana Mórová (44) i speváčka Zuzana Suzie Hroncová (28) sa spolu s ďalšími známymi tvárami objavili v piatok večer na jojkárskej valentínskej párty. Obe tieto dámy ihneď zaujali svojimi outfitmi. Ryšavka zvolila staršie čierne šaty s vábivým hlbokým výstrihom, dcéra známeho hudobníka zas vsadila na letný imidž. Obliekla si ultra krátke šortky a biely priesvitný top, pod ktorým svietila čierna podprsenka.

Boli neprehliadnuteľné! Sviatok zaľúbených sa televízia Joj rozhodla osláviť vo veľkom štýle.  V piatok večer sa moderátori i herci stretli na Valentínskej párty, kde okrem skvelého jedla a pitia nechýbala ani veštkyňa, či zábavný fotografický box s vtipnými rekvizitami.

Väčšina pozvaných dám vsadila v predvečer dňa zaľúbených na sexi outfity. Charizmatická herečka Diana Mórová sa nahodila do čiernych kokteilových šiat s rafinovaným výstrihom. Hoci šlo o pomerne decentné oblečenie, bola naozaj neprehliadnuteľná, k čomu dopomohla aj skvelá vizáž a krásne vlasy. Azda málokomu by pri pohľade na ňu napadlo, že tmavý kúsok má v skrini už pekne dlho. „Šaty, ktoré mám na sebe, majú, čo ja viem, dvanásť rokov... Ale vyzerajú ako nové, že? Outfit som si vybrala sama,“  prezradila nám pri rozhovore Mórová, z ktorej počas celého večera sršala skvelá nálada.

Za povšimnutie bezpochyby stála aj dcéra známeho hudobníka Braňa Hronca. Suzie, ktorá na akcii vystupovala, prišla vyparádená v bielom letnom outfite. V kratučkých šortkách ukazovala opálené nôžky a spod bielej blúzky jej presvitala čierna podprsenka. Tento pohľad v studenom februári zahrial zrejme nejedného pána. Veď posúďte sami. Fotografie z jojkárskej valentínskej párty nájdete v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu