Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žembovej škandál vo verejnoprávnej televízii: Veci nabrali rýchly spád!

Natália Žembová chce z RTVS odísť. Zobraziť galériu (4)
Natália Žembová chce z RTVS odísť. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Koniec! Natália Žembová (38) sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie objavovala dlhé roky. Zviditeľnila sa však najmä v súvislosti s nedávnym referendom, kedy účinkovala v kontroverznom spote Aliancie za rodinu. RTVS chcela túto situáciu riešiť pracovnoprávne, rokovania však prebiehali pomalým tempom, keďže moderátorka je aktuálne na materskej dovolenke. Nakoniec však o výpoveď požiadala ona sama - kvôli novému džobu.

Verejnoprávna televízia v poslednej dobe prichádza o zamestnancov kvôli škandálom. Kristína Kormúthová musela odísť v súvislosti s rasistickým statusom na sociálnej sieti, Ján Plesník zas porušil pracovnú disciplínu popíjaním alkoholu pred komentovaním basketbalového zápasu. 

Jediná, ktorá nedostala rýchly vyhadzov, bola Natália Žembová. Moderátorka sa objavila v spote Aliancie za rodinu, pričom ale tváre RTVS majú účinkovanie v akejkoľvek reklame zakázané. Zrejme však z dôvodu jej materskej dovolenky sa situácia neriešila rýchlym a ráznym spôsobom. 

No zdá sa, že Žembová nakoniec rady verejnoprávnych zamestnancov naozaj opustí. Objavili sa totiž informácie, že tmavovláska dostala inú pracovnú ponuku. Má sa stať hovorkyňou Kresťanskodemokratického hnutia. A preto požiadala o rozviazanie profesného vzťahu s RTVS. „Môžeme potvrdiť, že pani Žembová požiadala o ukončenie pracovného pomeru,” povedala nám hovorkyňa Dominika Šulková. Rokovania sa zatiaľ neuskutočnili, RTVS však zrejme túto výpoveď odobrí.

VIDEO: Natália Žembová v spote Aliancie za rodinu

Žembová v spote Aliancie za rodinu

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu