Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mórová a Fialová bez mejkapu: Dostali to príkazom a takto vyzerali!

Herečky Zuzana Fialová a Diana Mórová bez mejkapu. Zobraziť galériu (11)
Herečky Zuzana Fialová a Diana Mórová bez mejkapu.

BRATISLAVA – Zničené a utrápené! Herečky sú známe tým, že pri ich práci sa používa veľa šminiek. A výnimkou neboli donedávna ani hviezdy Paneláku Diana Mórová (44) a Zuzana Fialová (40). Zmenilo sa to až v novej sérii jojkárskeho seriálu. A to pri nakrúcaní pohrebnej scény, kedy pochovávali Jakuba Švehlu (Vladimír Kobielsky). Pri týchto záberoch dostali obidve herečky príkaz, že musia byť nenalíčené. Aký mali tvorcovia na to dôvod? A čo na to herečky?

Jemné kruhy pod očami, výrazné vrásky, bledá pleť! Tak nedávno vyzerali populárne herečky Diana Mórová a Zuzana Fialová na televíznej obrazovke. Hoci pri svojej práci zvyčajne používajú množstvo líčidiel, v  jojkárskom Paneláku ich pred pár dňami mohli diváci vidieť v ich prirodzenej podobe. 

Obe dámy totiž dostali príkaz nakrúcať bez mejkapu. Išlo o časť, ktorá zachytávala pohreb Jakuba Švehlu. Vždy dokonale upravené herečky tak tentoraz nevyužili služby maskérok. V scenári mali jednoducho napísané, že hrať budú nenalíčené. Dôvod bol ten, aby ich tváre dôverne odzrkadlili žiaľ a smútok. Prehovárať ich k vystúpeniu bez mejkapu vraj vôbec nebolo nutné.

„Obe sú si vedomé toho, že keď má postava zahrať obrovský smútok a veľké utrpenie, že jednoducho v tej tvári sa to musí  nejakým spôsobom objaviť. Keď je postava strhaná, vtedy tam mejkap jednoducho nemôže byť. Ale ako Zuzka, tak aj Diana sú krásne aj bez mejkapu,“ reagoval s úsmevom scenárista Andy Kraus pre jojkársky Top Star. Ako vidieť, obe herečky sú profesionálky a pre prácu sú ochotné ísť aj s „kožou“ na trh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu