Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Herečka Marošová po úteku s Mellom: V Belize si užíva kráľovské časy. Tu je dôkaz!

Zuzana Mello Marošová, herečka a manželka muža obvineného z niekoľkých vrážd, si život v Belize doslova užíva. Zobraziť galériu (13)
Zuzana Mello Marošová, herečka a manželka muža obvineného z niekoľkých vrážd, si život v Belize doslova užíva. (Zdroj: Internet/oliverarusuphoto.com)

BELIZE - Tomu sa hovorí život! Zuzana Marošová (34) a jej muž Karol Mello (45), ktorý je obvinený z niekoľkých vrážd, utiekli do Belize pred dlhými štyrmi rokmi. A v exotike sa im nežije vôbec zle. Veď zatiaľ čo na Slovensku by údajného bossa mafie čakalo väzenie a blondínku samé trápenie, v Karibiku si manželia užívajú v spoločnosti miestnej smotánky a chodia po rôznych podujatiach. Herečke sa totiž podarilo vypracovať na uznávanú choreografku a trénerku.

Zuzana Marošová bola kedysi vychytenou slovenskou herečkou. Pôsobila v národnom divadle a objavovala sa aj v televízii. Tento život však vymenila za útek do cudziny. Zamilovala sa totiž do Karola Mella, ktorý je u nás obvinený z viacerých vrážd.

Dvojica od roku 2011 žije v Belize. A hoci je na údajného bossa mafie stále vydaný medzinárodný zatykač, v ďalekom Karibiku mu nič nehrozí – ostrov totiž nemá s našou krajinou podpísanú zmluvu o vydávaní zločincov. Dvojica si tak za hranicami našej krajiny užíva doslova kráľovské časy. 

Zatiaľ čo doma visí nad najhľadanejším Slovákom hrozba dlhoročného väzenia, v Karibiku si partneri užívajú bezstarostný život, a to rovno ako súčasť tamojšej smotánky. Ako uvádza aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní, kučeravej blondínke sa za štyri roky v Strednej Amerike podarilo vypracovať na uznávanú odborníčku v oblasti tanca a fitnes. Herečka je dokonca v organizačnom tíme národného týždňa módy, kde zaujala pozíciu hlavnej choreografky a v minulosti mala pod palcom aj šou pre niekoľko súťaží krásy.

O tom, že si našu umelkyňu v Belize naozaj vážia, môže svedčiť aj fakt, že na módnych prehliadkach sa pravidelne objavuje v prvých radoch, hneď pred prehliadkovým mólom. Okrem toho Slovenka pôsobí aj ako učiteľka tanca a trénerka fitnes. V miestnom relaxačnom centre vedie trikrát do týždňa hodiny, ktoré klientov vyjdú na 150 dolárov mesačne.

V Belize si Zuzana už vyskúšala aj úlohu modelky. Vyhliadla si ju uznávaná miestna fotografka, ktorá ju napózovala ako Angelinu Jolie v úlohe zlej macochy. „Budeš skvelá Zloba,“ povedala Mellovej Olivera Rusu, ktorá na svojom blogu zverejnila celú sériu záberov s dvojnásobnou mamičkou v hlavnej úlohe. 

Mellovci utiekli do Belize po tom, čo bol Karol na Slovensku kvôli procesnej chybe pustený na slobodu. Dvojica má spolu dve deti – staršieho syna Ivana Olega a malého Marca Rada, ktorý sa narodil počas ich pobytu za veľkou mlákou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu