Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na plese s atraktívnou blondínkou: Exprezident Schuster sa nezdá!

Exprezident Rudolf Schuster prišiel na Medický ples v spoločnosti atraktívnej blondínky. Zobraziť galériu (28)
Exprezident Rudolf Schuster prišiel na Medický ples v spoločnosti atraktívnej blondínky. (Zdroj: Bonario)

BRATISLAVA - Tomu sa hovorí garde! V sobotu večer sa v Bratislave konal už tradičný Medický ples. Okrem významných osobností slovenského zdravotníctva sa ho zúčastnil aj exprezident Rudolf Schuster (81). A spomedzi hostí azda najviac prekvapil. Do spoločnosti totiž zavítal po boku o poznanie mladšej a naozaj atraktívnej blondínky. O koho ide?

Sobotný večer patril v našom hlavnom meste viacerým spoločenským udalostiam. Okrem Bratislavského Bálu sa totiž konal aj tradičný Medický ples, ktorého sa pravidelne zúčastňujú tie najváženejšie osobnosti slovenského zdravotníctva. Okrem ministra Viliama Čisláka, či uznávaného neurológa Pavla Traubnera, sa však v spoločnosti objavil aj bývalý prvý muž Slovenska – Rudolf Schuster.

A práve exprezident počas večera najviac prekvapil. Do spoločnosti totiž zavítal po boku atraktívnej blondínky. Identitu neznámej krásky v červených šatách však bývalý primátor Košíc nikomu neprezrádzal. Dvojica sa len usmievala, príjemne sa zabávala a čo-to predviedla aj na parkete.

Nečudo, že netradičný párik sa stal predmetom rozhovorov ostatných hostí. „Veľmi málo ľudí vedelo, kto to je. Všetci na nich pozerali a ktovie, čo si mysleli,“ prezradil pre topky.sk zdroj. O poznanie mladšia blondínka však nie je žiadnou novou láskou bývalého štátnika. Schusterovým atraktívnym sprievodom bola totiž jeho dcéra Ingrid, ktorá je uznávanou košickou kardiologičkou. 

Zo známych tvárí sa na benefičnom plese lekárov zúčastnil ešte napríklad aj znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák s manželkou Ankou. Nechýbal ani Fedor Flašík s europoslankyňou Monikou Flašíkovou Beňovou. Hosťom zahral legendárny Elán, zaspieval Pavol Hammel aj speváčka Mista, či skupina Backwards, ktorá hrá pesničky od The Beatles.

VIDEO: Takto to vyzeralo na tohtoročnom Medickom plese.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu