Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bratislavský Bál: Nesrovnal ukázal sexi partnerku s holým chrbtom, Hatalová milenca a snubák!

Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal (vľavo) povykrúcal partnerku Mirku. Bývalá superstaristka Natália Hatalová ukázala partnera a snubný prsteň. Zobraziť galériu (30)
Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal (vľavo) povykrúcal partnerku Mirku. Bývalá superstaristka Natália Hatalová ukázala partnera a snubný prsteň.

BRATISLAVA – Druhý najprestížnejší ples má hlavné mesto za sebou! V sobotu sa konal 14. ročník Bratislavského Bálu, ktorý sa už tradične odohral v Redute. Hostiteľom večera bol nový primátor Ivo Nesrovnal (50), ktorý po svojom boku ukázal sexi partnerku Mirku Tužinskú (36). Tá sa mohla pochváliť nielen atraktívnou postavou, ale aj šatami, ktoré odhaľovali jej holý chrbát. Noblesný bál si prišlo vychutnať aj viacero osobností nášho šoubiznisu. Napríklad bývalá superstaristka Natália Hatalová (25), ktorá ukázala okrem snúbenca Ladislava aj prsteň.

V poradí 14. ročník Bratislavského Bálu slávnostne otvoril v sobotu primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal. Garde mu robila krásna partnerka Mirka Tužinská, ktorá prítomných hostí očarila nielen vizážou, ale aj sexi červenou róbou odhaľujúcou chrbát. Okrem osobností politického života si podujatie nedali ujsť ani známe tváre nášho šoubiznisu. 

Napríklad manželia Malachovskí spolu s dcérou Kristínou. Dorazil aj herec Marián Labuda, ktorý odovzdával cenu Júliusa Satnského - Bratislavskú čučoriedku. Stretli sme tiež politika Radoslava Procházku s manželkou a opernú speváčku Adrianu Kučerovú s partnerom Matejom Drličkom.

Prítomných hostí bezpochyby zaujala aj bývalá superstaristka Natália Hatalová, ktorá vyzerala výborne. Šaty telovej farby s dlhým rozparkom a s kožušinou jej veľmi pristali. Okrem výzoru sa však nedal prehliadnuť ani jej partner Ladislav, s ktorým sme ju v spoločnosti ešte nevideli. Zaujímavosťou tiež je, že dvojica sa stihla aj zasnúbiť, o čom svedčí ligotajúci sa prsteň na speváčkinej ruke.

Hostia sa počas večera zabávali na troch scénach, kde vystúpili domáci i zahraniční interpreti. Nechýbala ani tradícia uvedenia mladých dám a pánov do spoločnosti. O zábavu sa postarali obľúbené valčíky či tanec v benátskych maskách. Fotografie z Bratislavského Bálu si môžete pozrieť v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu